Moi taas rakkaat lukijani!
Pyydän heti anteeksi, että osan ilmestymisessä kesti oletettua kauemmin;/ Olin täysin unohtanut, että minun täytyi lukea kirjoituksiin, sillä olin ilmottautunut korottamaan vielä pyskologiaa ja englantia vaikka lakin sainkin jo keväällä:P
Lisäksi pahoittelen jo nyt sitä, että osassa näkyy normaaleja vaatteita, sillä en saanut peitettyä niitä oikein millään. Mutta hauskaa lukuhetkeä kaikille ja jättäkää kommentteja luettuanne;D

Photobucket

                                                   ( 115. kuvaa)

Photobucket

Greg saapui iloissaan ja motivaatiota puhkuen yliopistolle. Valittuaan ainoan vapaana olevan huoneen, Greg siistiytyi peilin edessä ja katseli kuvajaistaan vakavana. Hän oli aikuistunut huomattavasti siitä Cadelhill'issa asuneesta pojankoltiaisesta, joka oli rakastunut Alinaan. Nyt hän olisi itsenäisempi ja viisaampi.

Photobucket

Greg asteli ulos huoneestaan varmana ja katseli ympärilleen uutta kotiaan, jossa hän asuisi seuraavat neljä vuotta. Pollylle hän soitti heti päästyään perille, sillä tiesi hänen pelkäävän poikansa puolesta. Hän oli saanut äitinsä vakuuttuneeksi siitä, että kaikki oli nyt loistavasti.

Photobucket

Greg näki kauniin vaaleahiuksisen naisen seisoskelevan asuntolan kuistilla ja hymy syttyi pojan huulille. Greg kiiruhti lasiovista ulos ja asteli Alinan lähelle. ''Pääsit perille'', Alina huudahti hymyillen ja tarttui Gregiä kädestä. ''Tietenkin pääsin. Sanoinhan sinulle tulevani puolen päivän tienoilla''.

Photobucket

''Minulla oli sinua niin kauhea ikävä!'' Alina huudahti ja halasi Gregiä tiukasti. ''Noh, noh. Oliko sinulle tullut jo noinkin kova ikävä?'', Greg sanoi nauraen ja rutisti tyttöä tiukasti.

Photobucket

Alinastakin kasvoi kaunis nuori neiti. Hän oli leikkauttanut itselleen soman etutukan ja koonnut hiukset taakse kiinni. Lisäksi hänen vanhempansa ostivat hänelle käytännöllisen mekon yliopistolle, jossa hänellä olisi pieni laukku vyötäisillään tavaroitten säilyttämistä varten.

Photobucket

Greg ja Alina siirtyivät yhdessä asuntolan ruokatiloihin ja kävivät ranskalaisten herkkujen kimppuun. ''Oih, kaunis neitoseni. Annas kun lähetän neidille suukon'', Greg lässytti ja muiskautti lentosuukon Alinaa kohden. Alina kikatteli hysteerisenä ja otti Gregin suukon vastaan poskeaan silitellen.

Photobucket

Greg päätti hoitaa myös erään tärkeän asian pois alta. Hän rakasti Alinaa jo suunnattomasti ja tiesi, että oli parempi kosia Alinaa nyt. Greg polvistui yhtäkkiä Alinan eteen ja kaivoi samettisen rasian taskustaan ja aloitti kosintansa:

''Alina Notko. Rakastuin sinuun sinä päivänä kun ensimmäistä kertaa sinut tapasin. Siitä lähtien en ole osannut muita naisia ajatella enkä ole edes tohtinutkaan. Nyt vain toivon, että suostut tähän kosintaani ja teet minusta maailman onnellisimman miehen. Lupaan rakastaa sinua aina ja pitää sinut sekä tulevat lapsemme tyytyväisinä''.

Photobucket

Alinan silmät kostuivat kuunnellessaan Gregin kosintaa ja kun Greg Alinan nyökyttelyjen lomassa sai pujotettua sormuksen naisen sormeen, hyppäsi Alina rakkaansa kaulaan. ''Minä rakastan sinua Greg, minä niin rakastan sinua'', Alina itki onnellisena. Häät he päättivät pitää kunnes selviävät yliopistolta ja saisivat järjestettyä ne kotona.

Photobucket

Alina ja Greg suutelivat onnellisina nyt kihlaparina. Muutama asuntolan asukas katsoi heitä paheksuvasti, mutta pari ei välittänyt. Olivathan he nyt kihloissa ja menisivät vielä naimisiin. Miksi heidän siis tarvitsisi pysyä irti toisistaan?

Photobucket

Greg hankki Alinalle kauniin sormuksen, jota Alina näytteli mielellään kaikille jotka vain halusivat sen nähdä. Illalla Alina soitti vielä vanhemmilleen kotiin ja kertoi kuinka romanttisen kosinnan Greg oli tehnyt, sekä muista yliopiston tapahtumista.

Alinan vanhemmat olivat iloisia tyttärensä puolesta, mutta heitä hiukan hirvitti Gregin suvun alhainen asema yhteiskunnassa. Notkot sentään kuuluivat hiukan korkeampaan yhteiskuntaluokkaan ja Alinalle olisi varmasti löytynyt hiukan varakkaampi mies.

Photobucket

Onnellisena Alina kävi nukkumaan pieneen huoneeseensa. Hän hymyili suljettuaan silmänsä ja muistellessaan päivän onnellisia tapahtumia. Päivä oli todellakin ollut ikimuistoinen ja vanhempiensa hyväksyntä Gregin suhteen lohdutti häntä suuresti.

Photobucket

Greg nukahti omassa huoneessaan hetkessä. Hän oli lopen uupunut eikä ollut ehtinyt soittaa edes äidilleen päivän tapahtumista. Hän tiesi Pollyn innostuvan kuullessaan tiedon tulevasta miniästä sekä muutaman vuoden kuluttua tulevista häistä.

Photobucket

Aamulla Alina koputti pelkässä yöleningissään Gregin huoneen oveen. Alina koputteli hädissään jaloillaan lattiaa, sillä olisi erittäin häpeällistä jos joku yllättäisi hänet käytävältä. Viimein Greg tuli avaamaan oven ja Alina livahti kiireesti sisälle huoneeseen.

Photobucket

''Huomenta kultaseni, nukuitko yösi hyvin?'', Greg kysäisi iloisesti. ''Todellakin eilisiltaisten tapahtumien jälkeen'', Alina kuiskasi. Greg katseli kihlattuaan tyytyväisenä. Hän oli saanut itselleen mitä ihanimman naisen; Alina on kaunis, kiltti ja iloinen. Mitä loistavin perheen emäntä.

Photobucket

Alina antoi Gregin tuijotella itseään hetken ennen kuin kiersi käsivartensa miehen ympärille ja toi huulensa lähelle Gregin huulia. ''Noh, piditkö näkemästäsi?'', Alina mumisi huulet Gregin huulilla ja suuteli miestä. ''Mmmmh'', Greg mumisi vastaukseksi ja vastasi suudelmaan.

Photobucket

Kun Greg oli saanut aamuhommat suoritettua, hän soitti eräälle lehtorilleen. Nainen oli luvannut neuvoa häntä, kuinka yliopistossa kannatti opiskella ja Greg ja lehtori sopivat tapaavansa puolen päivän aikoihin läheisessä puistossa.

Photobucket

Alina siirtyi opiskelua varten tarkoitettuun huoneeseen lukemaan ruoanlaittoa. Hän tarvitsi sitä arvosanojaan varten sekä se oli muutenkin mitä loistavinta harjoitusta tulevaisuutta ajatellen. Laneilla ei ollut kokkia, joten hän joutuisi itse valmistamaan kaikki ruoat miehelleen ja lapsilleen.

Photobucket

Greg käveli hevosvaunuihin, jotka olivat juuri pysähtyneet asuntolan edessä olevalle pysäkille. Greg hyppäsi jännittyneenä vaunuihin, sillä uuden lehtorin tapaaminen jännitti häntä suuresti. Nainen nimittäin arvostelisi puolet hänen opiskelutehtävistään, joten tälle täytyisi antaa hyvä kuva.

Photobucket

Greg odotteli lammen rannalla lehtoria ja katseli nauttien ympärille. Puut olivat kauniissa kukassa ja ilmassa tuoksui kesä. Linnut lentelivät ja lauloivat ja Greg nuuski kukkien tuoksuja tyynenä.

Pian hän kuulikin vanhahkon naisäänen takaansa: ''Herra Lane?''. Greg kääntyi ympäri ja katseli lehtoriaan hämmentyneenä. Lehtori alkoi kertoa Gregille kuinka kannattaa opiskella ja pidettyään pitkän luennon kirjojen mahdista hän lisäsi vielä: ''Tämä pätee pitkälti kaikkien lehtorien kanssa toimimiseen ja heidän kokeittensa tehtäviin. Minulta hyviä arvosanoja taas saa, jos on mukava ja erittäin hauskannäköinen nuori mies''.

Photobucket

Greg älysi mitä lehtori tarkoitti ja mietti hetken asuntolassa odottavaa Alinaa sekä vanhempiensa hänelle antamaa 2000 simoleonia opintorahaa. Hänen täytyi saada huippuarvosanoja ja hän tiesi, että oli vain yksi tapa saada ne. Greg kumartui lehtorin puoleen ja painoi huulensa häntä vasten. Lehtori hymyili ja kuiskasi: ''Tässä lähellä on halpa hotelli, joten meidän kannattaa siirtyä sinne''.

Photobucket

Muutaman tunnin kuluttua lehtori saattoi Gregin vaunuihin ja he hyvästelivät hymyillen. Lehtori oli saanut taas uuden pojan nalkkiinsa ja Greg oli varmistanut läpäisevänsä koko yliopiston loistavin arvosanoin. Ainut mikä häntä jäisi vaivaamaan, olisi huono omatunto.

Photobucket

Yliopiston ensimmäinen lukukausi sujui luennoilla käydessä sekä sieltä pois tullen. Greg näki naislehtoriaan joka toinen päivä, kun taas toisina päivinä yliopistolla oli mukava, mutta ankara mies opettamassa heitä.

Photobucket

Alina kulutti paljon aikaa lukien kokkausta sekä siivousta. Lisäksi hän oli huomannut muutaman opiskelija olevan mitä kauheimpia sottaajia ja joutui siivoilemaan jatkuvasti näiden kirjoja lattioilta ja pöydiltä.

Photobucket

Pian Alina kuitenkin huomasi, että ruoanlaiton opiskelu ja itse valmistus ovat täysin eri asioita. Hän poltti jatkuvasti milloin minkäkin paistoksen pohjaan ja epätoivo alkoi jo vallata tytön mielen. Eräänä aamuna hän kuitenkin onnistui valmistamaan munakkaan viimein oikein ja vanhat pelot kokkauksista katosivat hänen mielestä.

Photobucket

Greg ja Alina viettivät yhdessä paljon aikaa. He tykkäsivät makoilla ulkosalla ja tuijotella taivaalla leijuvia pilviä. Alina kertoi usein mielikuvituksellisia tarinoita pilvien eläimistä, jotka lentelivät korkeuksissa. Greg kuunteli naistaan hiljaa Alinan kainalossa ja katsellessaan tämän ilmeikkäitä kasvoja.

Photobucket

Eräänä iltana ensimmäisen opintovuoden puolella Greg ja Alina istuskelivat yhdessä asuntolan sohvalla. ''Alina, miksi et tulisi hiukan lähemmäs minua? Tahtoisin ottaa sinut kainalooni ja tuntea lämpösi'', Greg sanoi ja viittilöi naista siirtymään häneen päin.

Photobucket

Alina siirtyi Gregin kainaloon ja jo hetken kuluttua Greg alkoi silitellä Alinan hiuksia hellästi. Alina käänsi kasvonsa poikaa kohden ja tiesi viimein hetken koittaneen. Alina painoi pehmeät huulensa intohimoisesti Gregin huulille ja suuteli miestä. Greg vastasi suudelmaan alkaen samalla kaataa Alinaa makuulleen sohvalle.

Photobucket

Lopulta Alina makasi Gregin alla ja suutelu kävi koko ajan kiihkeämmäksi ja kiihkeämmäksi. Greg katsoi Alinaa silmiin ja sanoi: ''Emme mene tästä yhtään pidemmälle''. Alina katsoi Gregiä syvälle silmiin ja huomasi miehen silmistä hehkuvan lämmön ja välittämisen. Alina tiesi Gregin rakastavan häntä kovasti ja siksi jatkoi vain suuteluaan Gregin kanssa. Ehtisiväthän he myöhemminkin mennä suhteessaan pidemmälle.

Photobucket

Alina innostui maalaamisesta katseltuaan Gregin maalailevan kauniita tauluja. Hän tiesi, että Greg joutuisi luultavasti tienaamaan heidän elantonsa joko maalaamalla tai sitten tekemällä jotain muuta huonopalkkaista työtä. Alinaa Gregin perheen huono varallisuus ei haitannut vaan hän nautti maalauksesta ja tiesi voivansa joskus auttaa miestään tienaamaan rahaa omillakin töillään.

Photobucket

Myös Greg harjoitteli hyvää maalaustaitoaan. Hänen täytyisi olla etevä ennen kuin siirtyisi isänsä tilalle ja maalailemaan muotokuvia Cadelhill'in asukkaista. Greg oli myös suunnitellut, että hän voisi perustaa kasvimaan pihaan ja harjoittaa Alinan kanssa maanviljelyä.

Photobucket

Viimein oli Gregin aika soittaa äidilleen. Hän tahtoi kertoa viimeisimmät uutiset yliopistolta sekä sen miten hänellä ja Alinalla menee. Hän uhkasikin äidilleen, että tämä voisi alkaa jo etsiä hyviä kangaskauppoja, jotta Alina saisi kauniin hääpuvun häihin.

Photobucket

''Soitin äskettäin äidilleni. Hän oli niin onnellinen kuullessaan, että menimme kihloihin. Perheeni on todella ihastunut sinuun ja haluaa, että tunnet kuuluvasi osaksi perhettämme'', Greg sanoi istuessaan sohvalla Alinan kanssa.

''Ihana kuulla. Pelkäsin niin, etteivät he hyväksy kihlaustamme'', Alina sanoi ja kietoutui Gregin kainaloon.

Photobucket

Samana iltana Alina ja Greg tekivät sen, minkä saisi tehdä vasta avioliiton jälkeen. Greg oli kuitenkin vakaasti päättänyt naivansa Alinan ja Alina taas tiesi, ettei Greg häntä hylkäisi. Siksi Alina uskaltautui antautua Gregille ja pari sai kokea ikimuistoisen yön asuntolan sohvalla.

Photobucket

Sinä yönä oli pilvetön taivas ja tähdet loistivat kirkkaina. Seuraavana aamuna alkaisi toinen opintovuosi yliopistolla ja tämä oli oivallinen tapa juhlia sitä.

Photobucket

Kumpikaan ei kuitenkaan huomannut kun eräs asuntolan tytöistä sattui astumaan huoneeseen. Neiti oli hyvin järkyttynyt ja jähmettyi hetkeksi paikoilleen. Pian hän kuitenkin kokosi itsensä ja kipitti erään asuntolan huoneen ovelle ja koputti siihen. Ovi avautui ja tyttö siirtyi sisälle huoneeseen ja sanoi: ''Et ikinä arvaa mitä näin! Se Alina on häpäissyt itsensä totaalisesti...''

                                                                   * * *

Photobucket

Toinen opintovuosi oli paljon tiukempi kuin edellinen. Ensimmäisen luennon jälkeen Greg sai tehtäväkseen kirjoittaa esseen muinaisista roomalaisista. Greg paneutui tehtävään saman tien ja yritti saada esseestä mahdollisimman kattavan.

Myös Alina sai huomata, että opiskelu ei ollutkaan enää pelkkää lasten leikkiä. Alina ei osannut kuvitellakaan millainen työ oli kirjoittaa viiden sivun mittainen essee Cadelhill'in historiasta sekä Cadelinien vallasta syöksemisestä. Alina joutuikin käymään muutamaan otteeseen kampuksen kirjastossa lukemassa historian kirjoja ja ottamassa niistä itselleen virikkeitä kirjoitukseensa.

Photobucket

Myös Alina sai huomata, että opiskelu ei ollutkaan enää pelkkää lasten leikkiä. Alina ei osannut kuvitellakaan millainen työ oli kirjoittaa viiden sivun mittainen essee Cadelhill'in historiasta sekä Cadelinien vallasta syöksemisestä. Alina joutuikin käymään muutamaan otteeseen kampuksen kirjastossa lukemassa historian kirjoja ja ottamassa niistä itselleen virikkeitä kirjoitukseensa.

Photobucket

Nainen, joka näki Alinan ja Gregin yhdessä, ei osannut pitää suutaan kiinni. Hän kertoili juorua jokaiselle, joka vain suostui kuuntelemaan. Alina olikin huomannut, kuinka osa kampuksen väestä oli alkanut katsella häntä paheksuvasti. Valitettavasti hän ei vain tiennyt syytä siihen, mitä oli tehnyt väärin.

Photobucket

Alinan mieliala alkoi heitellä kauheaa vauhtia. Stressi puski päälle ja Alina alkoikin kaivata kauheaa määrää läheisyyttä. Usein iltaisin hän teki harjanvarresta itselleen tanssiparin ja tanssi ympäri huonettaan kuvitellussa tanssisalongissa.

Photobucket

Alina sai viimein selville, että hänen ja Gregin yö oli tullut ihmisten tietoon ja sen, että siitä juoruiltiin. Kukaan ei tahtonut istua Alinan kanssa ruokaillessa , joten Alina istui yksikseen nurkkapöydässä katsellen, kuinka ihmiset mulkoilivat ja kuiskivat hänen suuntaansa.

Photobucket

Alina soitti jälleen kotiinsa. Hän pelkäsi suunnattomasti, että juorut olivat kantautuneet kampuksen ulkopuolellekin. Onneksi hänen vanhemmillaan ei ollut aavistustakaan, mitä heidän pieni tyttönsä oli tehnyt tulevan kihlattunsa kanssa. Helpottuneena Alina sulki luurin sanottuaan äidilleen heipat.

Photobucket

Henry ja Polly tulivat katsomaan Gregiä ja Alinaa yliopistolle. Greg oli juuri luennolla joten Alina kiirehti tervehtimään tulevaa perhettään. ''Terve taas, Alina. Olet kuulemma pian samaa sukua kanssamme'', Henry sanoi hymyillen ja kätteli Alinaa.

Photobucket

Polly taas kietoi käsivartensa naisen ympärille hymyillen: ''Tervetuloa perheeseen. Ihanaa, että Greg on löytänyt noinkin mahtavan naisen kuin sinä. En malta odottaa, että yliopistonne on ohi ja tulette Cadelhill'iin luoksemme''.

Alina naurahti iloisena ja vastasi Pollyn halaukseen. Ei hänkään jaksanut tämän jälkeen juuri juoruista välittää tietäessään millainen perhe häntä yliopiston jälkeen odottaakaan.

Photobucket

''Olet muuten kasvanut roimasti. Olet kerrassaan hurmaavassa kunnossa. En ihmettele yhtään, miksi Greg kosi sinua niin pian yliopiston alkamisesta'', Polly kehuskeli irtauduttuaan Alinan halauksesta.

''Voi, älähän nyt. Minähän aivan punastun kun kehutte minua noin'', Alina kiherteli tyytyväisenä. Hän oli todella kiintynyt jo Gregin äitiin ja odotti malttamattomana kunhan saisi muuttaa heidän luokseen asumaan.

Photobucket

Alina pelasi shakkia Henryn kanssa. Hän tahtoi tutustua myös perheen päähän ja huomasi kuinka taitava Henry olikin shakissa. ''Missä olet oppinut pelaamaan näin hyvin?'', Alina kysyikin hämmästyneenä. ''Voi, nuorena miehenä pelailin jatkuvasti ystäviäni vastaan. Siinä sitä looginen päättely sitten kehittyikin'', Henry kertoili.

Photobucket

Polly tuli katsomaan miehensä ja Alinan peliä. Henry kertoili parhaillaan Alinalle omasta nuoruudestaan ja onnellisesta kasvustaan aikuiseksi. Lisäksi hän mainitsi, kuinka oli tavannut Pollyn nuorena miehenä ja rakastunut naiseen saman tien. Polly ei ollut heti lämmennyt miehen iskuyrityksille, mutta Pollyn perhe oli pistänyt sitten pökköä pesään ja naittanut tämän hurmaavan ladyn hänelle.

Photobucket

Polly oli jo ehtinyt siirtyä vähän aikaa sitten sivummalle, sillä huomasi poikansa astelevan asuntolan ovista sisään. ''Greg kultaseni'', Polly huudahti ja heilutti kättään. ''Oi, äiti ja isä. Tulitte siis käymään täällä'', Greg huudahti ja käveli äitinsä luo.

Photobucket

Greg jutteli hetken äitinsä kanssa kunnes meni isänsä juttusille tämän ja Alinan lopetettua shakkipelin. ''Olet valinnut oivan vaimon itsellesi. Hänellä on sydän kohdallaan'', Henry sanoi pojalleen katsellessaan Alinan kävelyä kohti keittiötä.

Photobucket

''Ihanaa, että te hyväksytte hänet. Hän on melko varakkaasta perheestä verrattuna meihin, mutta hänen vanhempansa silti luovuttivat hänet minulle'', Greg sanoi isälleen ja halasi häntä. ''Tietenkin me hyväksymme hänet. Sinähän rakastat häntä ja minulle ja äidillesi tärkeintä on sinun onnesi'', Henry sanoi liikuttuneena poikansa sanoista.

Photobucket

Alina kattoi keittiössä lounaan pöytään. Pöydässä istuskelikin nainen, joka oli aloittanut juorut Alinasta. ''Alina neiti, pyydän anteeksi, että aloitin sinusta ne kauheat juorut. En osannut aavistaakaan, että sinä ja Greg herra olitte kihloissa'', nainen sanoi.

''Ei se mitään. Jospa vain antaisit asioiden nyt olla ja lopettaisit meistä juoruamisen kun tiedät totuuden'', Alina sanoi vaisusti ja laittoi lounasannoksen naisen nenän eteen.

Photobucket

Polly ja Henrykin siirtyivät syömään Alinan valmistamaa lounasta. Molemmat pitivät ruoasta suunnattomasti ja söivätkin hyvällä ruokahalulla. Polly oli ylpeä, että hänen ei tarvitsisi opettaa Alinaa kokkaamaan. Nainen osaisi vallan mainiosti hoitaa itsekin ruoanlaiton.

Photobucket

Toisen vuoden puolessa välissä oli jälleen yhdet kokeet. Alina ja Greg selvisivät niistä taas 5 arvosanoin. Palatessaan asuntolalle he kokivat yhdessä vuoden ensilumen. Valkoista puuteria sateli taivaalta ja Alina katsoi sitä ihaillen: ''Greg katso! Voi miten kauniilta kaikki näyttääkään''. Greg hymyili Alinalle ja otti tätä kädestä kiinni. Yhdessä he siirtyivätkin sisälle lämpimään juomaan kaakaota.

Photobucket

Yliopistossa siivoojatar ei siivonnut kirjoja lainkaan hyllyyn. Opiskelijat jättivätkin kirjat lattialle lojumaan ja lopputuloksen näette sitten tässä. Lattia oli täynnä kirjoja ja tämä sai Gregin ja Alinan pinnan kiristymään uhkaaviin lukemiin.

Photobucket

Lopulta ei ollut muuta tehtävissä kuin Gregin alettava siivoamaan. Greg nosteli vihaisesti mutisten kirjoja hyllyyn ja pian Alina tulikin auttamaan kihlattuaan. Yhdessä he saivat huoneen taas siistiksi, mutta pian huone oli taas samassa kunnossa kuin ennenkin.

Photobucket

Seuraavana aamuna ensilumi oli satanut maahan asti. Asuntola oli valkoisenaan puuterilumesta ja opiskelijat juoksivat ikkuinoihin iloissaan. Pian olisi taas joulu ja uusivuosi sekä opiskelut alkoivat olla lopuillaan.

Photobucket

Iltapäivällä lunta oli satanut vieläkin enemmän. Gregiä ei kauheasti naurattanut hänen joutuessa kahlaamaan kinosten halki yliopistolle luentoa kuuntelemaan. Gregiä ärsytti kylmä, pakkanen ja märät vaatteet. Hänen puolestaan kesä saisi kestää ikuisuuden eikä talven pakkasia olisi tarvinnut tulla koko vuonna.

Photobucket

Alina maksoi uuden lukukausimaksunkin. Kaksi kertaa vuodessa täytyi maksaa parisataa sekä Gregin että Alinan, mutta onneksi nuoret saivat hyvillä arvosanoillaan stipendejä, joiden rahoilla laskut maksettiin.

Photobucket

Alina oli myös viimein tajunnut, että parhaan mahdollisen arvosanan saa jos tutustuu yliopistolla opettaviin lehtoreihin. Niinpä nainen kutsui lehtorinsa asuntolalleen ennen luentojaan: ''Hyvää päivää, lehtori. Mukavaa, että tulitte tapaamaan minua'', Alina tervehti iloisena.

Photobucket

Hetkisen juteltuaan Alina ja lehtori olivat tutustuneet toisiinsa niin kovin, että aloittivat rajun tyynysodan. Alina otti leikin ehkä hieman liian tosissaan, sillä lehtorin pää osui rajusti asuntolan seinään ja meni suoraan siitä läpi.

''Ohoh, eihän teihin vain sattunut'', Alina kiljaisi säikähtäneenä. ''Ihme kyllä ei. Tämä seinä on todella laho, sillä pääni meni läpi eikä minulle tullut kuhmun kuhmua'', lehtori kummasteli.

Photobucket

Greg otti Alinasta mallia ja kutsui toisen lehtoreistaan kylään. Greg jutteli miehen kanssa hetken tämänpäiväisestä luennosta ja siitä, miten seuraaviin loppukokeisiin kannatti valmistautua. Lehtori antoi mielellään neuvoja oppilaalleen ja siinä heidän jutellessaan Greg muisti jotain.

Photobucket

''Unohdin täysin, etten ole maksanut vielä lukukausimaksua. Voin kai antaa sinulle rahat siitä nyt?'', Greg kysyi lehtorilta. ''Tottahan toki. Samahan se on missä sen maksaa kunhan vain maksat sen ajoissa'', lehtori sanoi ja otti rahat vastaan pistäen ne taskuunsa.

Photobucket

Greg huomasi myös, että joutui kohottamaan karismataitojaan. Heillä oli ollut muutama väittely luennoilla ja hän oli menestynyt niissä kohtalaisen heikosti. Niinpä Greg harjoitteli peilin edessä puhelua saaden itseensä enemmän luottamusta. Pian hän jo huomasikin seuraavilla luennoillaan menestyvän taas paremmin.

Photobucket

Alina alkoi olla väsynyt opiskeluun ja kyllästyi olemaan aina vakavalla mielellä. Niinpä hän vessassa ollessaan päättikin loikata ammeeseen ja alkoi leikkiä vesihädässä olevaa merirosvoa. Eräs vessan ohi kävelevä oppilas kuunteli kummastuneena kuinka vessasta kantautui outoa ääntä, mutta jatkoi vain matkaansa olkiaan kohautellen.

Photobucket

Alina oli keittiössä tiskaamassa päivän tiskejä kun Greg asteli keittiöön. ''Ohhoh, onpas täällä vaihteeksi taas siistiä. Enää ei ole likaisia astioita pöydillä ja ruoantähteitä tiskeillä'', Greg hämmästeli. ''Mistäköhän johtuisi. Olen saanut siivoilla täällä yksikseni koko iltapäivän. Ihmiset vain kävelevät ohi eivätkä viitsi edes auttaa'', Alina marmatti kuivaten kätensä ja kääntyen vihaisena Gregin puoleen.

Photobucket

Greg tarrasi Alinaa kädestä ja johdatti seinän taakse olohuoneeseen. ''Tässä minun kiitokseni sinulle'', Greg kuiskasi ja veti Alinan suudelmaan. Alina hymähti onnellisena ja sanoi: ''Tällaisesta kiitoksesta voisin siivoilla useamminkin''.

Photobucket

Alinan kontolle ei jäänyt pelkästään keittiön siivous vaan hän joutui myös tilaamaan lisää ruokaa asuntolan jääkaappiin. Alinaa alkoi jo pikkuisen kyllästyttää kun kukaan muu ei suostunut hoitamaan asuntolaa. Onneksi sentään asuntola maksoi ruoat eikä Alinan tarvinnut omistaan niitäkään kustantaa.

Photobucket

Alinan maksettua ja otettua vastaan ruokatarvikkeet, hän kantoi ne kaappiin. Häntä syljetti suunnattomasti kävellessään keittiöön; asukkaat olivat jälleen jättäneet astiat pöydille, esseitä oli lattialla ja pöydillä sekä pilaantuneet ruoat olivat edelleen lautasillaan odottamassa ottajaansa. Alina pudisti päätään ja kuiskasi hiljaa: ''Loistava lopetus taas tällekin opintovuodelle!''

                                                                   * * *

Photobucket

Kolmanteen opintovuoteen liittyi tietenkin enemmän paineita kuin kahteen edeltävään. Greg harjoitti maalaamista ahkerasti ja hänestä oli tulossa koko ajan taitavampi ja taitavampi. Pian hän olisi kyllin hyvä jatkaakseen isänsä jalanjäljissä tullakseen maan parhaaksi taiteilijaksi.

Photobucket

Ennen luennolle lähtöä Greg selaili toiletissa ollessaan sanomalehteä. Cadelhill'in uutisista tuli olla ajan tasalla, jotta kotiin palattua ei tarvitsisi kysellä kaikilta mitä milloinkin oli tapahtunut. Greg huokaisi helpotuksesta luettuaan maan talouden alkavan nousta taas jaloilleen. Sehän tarkoitti sitä, ettei hänen perheensä tarvinnut nähdä niin kovasti nälkää.

Photobucket

Alina otti mallia kihlatustaan ja luki kanssa sanomia. Hän selaili mielellään ruoanlaittosivut, sillä uudet reseptit kiinnostivat häntä kovin. Hän tahtoi tehdä hyvän vaikutuksen Pollyyn keittotaidoillaan, jotta tämä hyväksyisi hänet uudeksi emännäksi talouteen.

Photobucket

Uuden lukuvuoden mukana tuli myös uusi lukukausimaksu. Greg huokaisi syvään otettuaan kirjeen postilaatikosta. Kirjeessä luki näin:

Hyvä herra Lane.

Tervetuloa aloittamaan kolmas vuosi yliopistoamme. Olemme joutuneet nostamaan yliopistomaksua muutamalla satasella, joten nykyään pyydämme teitä ystävällisesti tuomaan seuraavalle luennollenne mukananne 1900 simoleonia.

Parhainta mahdollista jatkoa sekä opiskeluintoa,
Rehtori Derringham

Photobucket

Alina valmisteli keittiössä liekitettyjä ohukaisia piristääkseen Gregin mieltä. Mies oli onneton luettuaan yliopistolta tulleen kirjeen. Alina ei tietenkään itsekään ollut kovin innoissaan lukukausimaksun korottumisesta, mutta hänellä ei ollut niin hankalaa maksaa maksua. Vaikka molemmat olivat saaneet 5 arvosanojen johdosta 2200 simoleonin stipendit, joutui Greg ottamaan säästöistään vielä runsaat 300 maksaakseen maksun.

Photobucket

Alina hyräili häävalssia paistaessaan lettuja. Hän suunnitteli jo innoissaan tulevia häitään. Pian olisi jälleen tämäkin vuosi ohi ja pian alkaisi viimeinen vuosi. Cadelhill'iin palattuaan hän muuttaisi Gregin perheen luo kunnes häät olisivat. Hänen vanhempansa kun eivät pysyneet enää majoittamaan tytärtään kotiin siksi aikaa.

Photobucket

Paistettuaan letut Alina kaatoi hieman siirappia lettujen päälle ja sytytti letut hetkeksi tuleen. Tuli sammui lettujen päältä nopeasti ja jälkiruoka oli onnistunut ja valmis. Alina tarjoili ylpeänä luomuksensa pöytiin ja kutsui Gregin syömään.

Photobucket

''Kultaseni, olet tehnyt aivan ihanan jälkiruoan'', Greg myhäili ja tarttui Alinaa kädestä. ''Älähän nyt, ei tässä ollut yhtään mitään. Ajattelin vain, että olisi mukava harjoitella jotain haastavampaa ennen kuin muutan teille asumaan'', Alina kuiskasi.

''Alina, äitini soitti äskettäin ja pyysi sinua soittamaan takaisin. Hän on valmistellut hääpukuasi ohjeittesi mukaan ja kuulemma tahtoisi varmistaa vielä kokosi'', Greg muisti. Alina lupasi soittaa pian Pollylle ja jutella puvusta hänen kanssaan kahden.

Photobucket

Syötyään, siivottuaan ja juteltuaan hetken puhelimessa Pollyn kanssa Alina siirtyi esseen kimppuun. Hänen ja Gregin tavoitteena oli saada joka lukuvuonna 5 arvosana, jotta he saisivat päättötodistukseen loistavat pisteet. Molemmat olivat onnistuneet jo tähän asti, mutta kovaa työtä se vaati molemmilta.

Photobucket

Eräänä aamuna Greg heräsi raukeana. Hän oli nukkunut mitä parhaimmat yöunet ja heräsi auringon noustessa. Tänään olisi taas uusi päivä ja uudet luennot edessä. Greg nousi sängyltä ylös ja petasi petinsä. Sitten hän puki päälleen ja siirtyi toiletin puolelle peseytymään ja valmistautumaan luennoilleen.

Photobucket

Kellon näyttäessä 11.45 Greg tallusteli yliopistoa kohden. Tänään olisi luento edessä sekä lukuvuosimaksu täytyi maksaa lehtorille tänään. Tarkistettuaan taskunsa useaan otteeseen Greg suostui viimein poistumaan asuntolan pihasta.

Photobucket

Illalla Alina ja Greg olivat molemmat olohuoneen puolella opiskelemassa. Greg kirjoitteli loppukoettaan pöydän ääressä ja Alina opiskeli siivousta. Molemmat kyselivät välillä toisiltaan tentteihin tärppejä ja yrittivät vastailla tietojensa pohjalta mahdollisimman oikein.

Photobucket

Eräs yliopiston urheilunvalvoja käski Alinan alkaa treenata punnerruksia. Alina säikähti miestä niin, että kävi pikaisesti pukemassa urheiluvaatteet päälleen ja alkoi treenata keittiössä. Mies huuteli hänelle ohjeita vierestä ja Alina punnersi ja punnersi sen minkä ehti.

Photobucket

Viimein Greg oppi maalaamaan kuin oikea maalari. Hän oli saanut kaikki opinnot maalauksesta käytyä ja luovuuspisteet olivat huipussaan. Greg maalasi ylpeänä maalauksensa loppuun ja huusi sitten Alinan luokseen.

Photobucket

''Kultaseni, nyt pystyn jatkamaan isäni työtä palattuamme Cadelhill'iin'', Greg sanoi ylpeänä. ''Onneksi olkoon!'', Alina huudahti ja syleili kihlattuaan intohimoisesti. Greg vastasi suudelmaan ja kantoi Alinan makuuhuoneensa ovelle, antoi vielä hyvänyön suukon ja toivotti onnea huomisiin loppukokeisiin.

Photobucket

Loppukokeiden jälkeen Alina pyydysteli perhosia ulkona. Kevät oli tullut kun perhosetkin olivat saapuneet taas luontoon. Alina ja Greg olivat jälleen läpäisseet vuotensa 5 arvosanalla ja huomenna käynnistyisi jo viimeinen vuosi.

Photobucket

Illalla Alina kuitenkin koki ensimmäisen takapakin kokkauksessa pitkään aikaan. Hän unohti vahingossa pannun hellalle liian pitkäksi aikaa ja tuloksena oli tulipalo. Onneksi Greg oli lähellä puhelinta ja soitti yliopiston palokunnan paikalle sammuttamaan palon.

                                                      * * *

Photobucket

Jälleen Greg siirtyi onnettomana postilaatikolle. Viimeinen lukukausimaksu. Tällä kertaa kuitenkin kirje oli punaisessa kuoressa ja siinä toivotettiin onnea viimeistä vuotta varten. Nyt hinta oli kuitenkin alentunut hieman, eikä Gregin tarvinnut maksaa kuin 1500 simoleonia.

Photobucket

Alina otti kaikista mahdollisista paikoista opiskelun irti. Heti aamulla herättyäänkin hän petasi sänkynsä ja siirtyi siihen lukemaan oppikirjoja.

Photobucket

Myös karismaa jouduttiin harjoittamaan, sillä viimeisissä kokeissa jokainen joutuisi pitämään salin edessä puheensa ja opettajat arvioivat kuinka puhe meni. Alina ei ottanut kuitenkaan liikaa paineita vaan harjoitteli sen minkä vain jaksoi.

Photobucket

Edellisenä iltana ennen loppukoetta Alina kirjoitteli huoneessaan esseetä. Hän tarkisteli esseensä moneen otteeseen ennen kuin oli täysin tyytyväinen.

Photobucket

Myös Greg kirjoitti esseetä olohuoneessa. Hän istui ja raapi päätään tarkistellessaan kielioppia. Häntä jännitti suunnattomasti huominen päivä, sillä huomenna olisi loppukoe ja sitä seuraavana päivänä valmistujaisjuhlat.

Seuraavana aamuna Gregin ja Alinan loppukoe alkoi ja molemmat läpäisivät viimeisen vuotensa. Arvosanaksi sekä Greg että Alina saivat 5 ja he söivät yhdessä loistavan lounaan yliopiston päättymisen kunniaksi. Illalla molemmat kävivät nukkumaan, jotta olisivat aamulla virkeitä valmistujaisjuhlissaan.

                                                         * * *

PhotobucketPhotobucket

Aamulla Alina ja Greg heräsivät täysin yhtä aikaa ja venyttelivät huoneissaan hymyillen. Päivästä oli tulossa loistava, sillä aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Ja mikä parasta, tänään he molemmat poistuisivat yliopistosta ja palaisivat pitkästä aikaa takaisin Cadelhill'iin.

Photobucket

Alina meni huoneestaan suoraan kylpyhuoneeseen ja laskeutui lämpimään vaahtoon. Hän pesi itsensä päästä varpaisiin ja hankasi hiuksensa kiiltäviksi. Tämä olisi suuri päivä hänelle ja hän tahtoi tehdä tästä ikimuistoisen.

Myös Greg oli siirtynyt kylpyhuoneen puolelle ja istuskeli ammeessa. Häntä jännitti vanhempiensa kohtaaminen pitkästä aikaa sekä miten lehtorit käyttäytyisivät hänen juhlissaan. Hän ei ollut tavannut naislehtoriaan vapaa-ajalla sitten ensimmäisen lukuvuoden ja samassa paikassa juhliminen toi pelon tunteen miehen mieleen.

Photobucket

Greg puki valmistujaispuvun hetkeksi päälleen ja soitti juhlavieraat paikalle. Hän kutsui perheensä yliopistolle, muutaman perhetutun sekä tietenkin omat että Alinan lehtorit.

Photobucket

Alina kattoi sillä välin tarjoilutiskiä. Tarjottavaksi hän oli valmistanut salaattia, kalkkunaa sekä hyytelöä. Kaikki oli kauniisti esillä ja nyt oli aika siirtyä pukeutumaan juhlavaatteisiin ja viihdyttämään vieraita.

Photobucket

Polly saapui ensimmäisenä yliopistolle ja näki poikansa ovella odottamassa. Polly juoksi saman tien poikansa luo ja halasi tätä. ''Onneksi olkoon rakkaani. Sinusta on kasvanut iso mies täällä ollessasi'', Polly itki poikaansa vasten ja silitteli tämän poskea.

Photobucket

Päästyään äitinsä halauksesta irti Greg hoiti juhlaisännän tehtäviään ja viihdytti muitakin vieraita. ''Kiitoksia sinulle kaikesta'', Greg kiitteli lehtoriaan ja lehtori vastasi kiitoksiin ujosti.

Photobucket

Alina jutteli itse sillä välin Dick Formanin kanssa. ''Onneksi olkoon Alina neiti'', Dick sanoi ja kätteli Alinaa onnittelun johdosta. Alina kiitti Dickiä ja jutusteli tämän kanssa hieman Cadelhill'in asioista sekä siitä, miten Formaneiden kauppa sujui Cadelhill'issa.

Photobucket

Alina jutteli ja viihdytti myös Julie Gentryä, joka oli tullut miehensä kanssa mielellään juhliin mukaan. Alinasta ja Juliesta oli tulossa hyviä ystäviä vaikka ikäeroa näiden kahden naisen välillä olikin runsaasti.

Juhlat päättyivät pian ja Alinan ja Gregin kyyti tuli noutamaan heidät asuntolan pihasta. Alina ja Greg kävelivät käsi kädessä vaunuihin, joka ajoi heidät Cadletownin pysäkille ja siitä he nousivat Cadelhill'in vaunuihin ja olivat illan pimetessä taas Cadelhill'issa.

                                                                   * * *

Photobucket

Pimeä oli jo laskeutunut Cadelhill'iin kun Greg ja Alina seisoivat Lanen perheen talon pihalla. ''Vihdoin taas täällä'', Greg huokaisi ja vetäisi Alinan vierelleen. ''Minä taas olen täällä ensimmäistä kertaa talon asukkina'', Alina naurahti ja suuteli Gregiä.

Polly oli kuullut pihalta ääniä ja ryntäsi ulos katsomaan keitä siellä oli. Hänen henkensä salpautui innosta huomattuaan poikansa ja tämän kihlatun odottelevan talon edessä.

Polly juoksi kiireesti kuistilta alas pihalle ja halasi poikaansa. ''Olet jälleen kotona'', Polly huokaisi onnellisena. ''Niin olen, äiti. Ja nyt olen tullut tänne jäädäkseni huolehtimaan taloudesta sekä sinusta ja isästä'', Greg sanoi hymyssä suin.

Photobucket

Polly oli kuullut pihalta ääniä ja ryntäsi ulos katsomaan keitä siellä oli. Hänen henkensä salpautui innosta huomattuaan poikansa ja tämän kihlatun odottelevan talon edessä.

Polly juoksi kiireesti kuistilta alas pihalle ja halasi poikaansa. ''Olet jälleen kotona'', Polly huokaisi onnellisena. ''Niin olen, äiti. Ja nyt olen tullut tänne jäädäkseni huolehtimaan taloudesta sekä sinusta ja isästä'', Greg sanoi hymyssä suin.

Photobucket

Henry tuli sisältä ulos ja kiiruhti halaamaan poikaansa. ''Tervetuloa kotiin, Greg. Miten aika sujui yliopistolla? Oletko nyt pätevä jatkamaan isäsi työtä?'', Henry nauroi pojalleen. Greg kertoikin isälleen kuinka osa maan parhaista taiteilijoista kävi välillä antamassa maalausopetusta yliopistolla. Heidän avullaan hän oli oppinut paljon erilaisia keinoja ikuistaa kauniita hetkiä kankaalle.

Photobucket

Tervehdittyään vanhempiaan Greg ja Alina siirtyivät saman tien kotitehtäviin. Kylpyhuone tulvi, sillä suihku oli jälleen ruostunut niin pahoin, että putki oli hajonnut. Greg korjasikin suihkua samalla kun Alina luuttusi lainehtivan lattian kuivaksi.

Photobucket

Polly oli nuoren parin touhuillessa kylpyhuoneessa kattanut illallisen pöytään. Polly huusi Alinan ja Gregin pöytään ja istuutui itse Henryn kanssa ruoan ääreen. Illallisella perhe jutteli yhdessä sekä Cadelhill'in tapahtumista, että yliopiston tapahtumista hieman lisää. Polly ja Henry olivat innoissaan Gregin kotiin paluusta sekä Alinan muutto taloon tarkoitti, että Greg oli valmis perijän velvollisuuksiinsa.

Photobucket

Ruoan jälkeen Henry ja Polly siirtyivät yläkertaan päin käydäkseen yöunille. ''Alina, tulisitko perässäni yläkertaan? Haluaisin näyttää sinulle teidän makuukammarinne'', Polly sanoi ja nousi Alinan edellä toiseen kerrokseen.

Photobucket

Polly johdatti Alinan Henryn vanhaan ateljeehen, jonka hän oli Henryn kanssa muuttanut perijä parin makuuhuoneeksi. Alina seisoi vaitonaisena huoneen suulla ja katsoi sitä ihmeissään.

Photobucket

''Onhan tämä melko pieni'', Polly kiirehti sanomaan säikähtäen Alinan vaitonaisuutta. ''Tämä on aivan ihana'', Alina hengähti haltioissaan katsellen puista sänkyä ja siihen kuuluvia pieniä yöpöytiä. Lisäksi Pollyn kutoma peite sekä verhot loivat huoneeseen kodikkaan tunnelman. Polly hymyili tyytyväisenä ja sanoi: ''Mukavaa, että pidät huoneesta''.

Photobucket

Tullessaan takaisin alakertaan Alina huomasi veljensä halaavan nuorta kaunista tyttöä. Alina siirtyi lähemmäs ja huomasi samanlaiset pisamat tytön kasvoilla kuin Gregilläkin. Silloin Alina ymmärsi tytön olevan, Sophie, Gregin toinen sisarista. Alina nosti lattialta kirjan, jonka uskoi lentäneen Sophien kädestä tämän nähtyään veljensä pitkästä aikaa.

Photobucket

Alina ja Greg tulivat pitään Sophielle seuraa tämän syödessä iltapalaa. ''Tiesitkö Greg, että joudun muuttamaan huomenna Formaneille'', Sophie kertoi veljelleen. ''Miksi ihmeessä? Ethän ole vielä siinä iässä, että olisit menossa naimisiin Tommyn kanssa'', Greg ihmetteli. Sophie kertoikin koko tapahtuman veljelleen ja tämän kihlatulle heidän kuunnellessa vaitonaisina vierestä.

Photobucket

Viimein Greg ja Alinakin pääsivät nukkumaan yläkertaan. Greg ja Alina juttelivat vielä hetken sängyssä pidelleen toisiaan käsistä kiinni. ''Niin paljon on tapahtunut minun ollessa yliopistolla. Sophiesta on kasvanut nainen ja äiti ja isä ovat saaneet muutettua talon sisustusta jonkin verran'', Greg kertoi Alinalle. ''Ovathan vuodetkin kuluneet siitä kun viimeksi olit täällä'', Alina sanoi hymyillen ja lisäsi vielä: ''Sinulla on aivan ihana perhe''. (Tiedän, etteivät mies ja nainen saaneet nukkua tänä aikakautena vieretysten ennen avioliittoa, mutta ymmärtäkää Lanejen rahatilanne. Heillä ei vain ollut rahaa/tilaa hankkia irrallisia sänkyjä)

Viimein molemmat kävivät nukkumaan ja heräsivät vasta seuraavana aamuna myöhään. Tänään Laneilla olisi juhlat Gregin ja Alinan paluun sekä Ann'in kasvun johdosta.

                                                               * * *

Photobucket

Polly kävi herättämässä Ann'in varhain aamulla. Tyttö oli kipittänyt isänsä paikalle tämän mentyä maalaamaan ateljeehensa. ''Ann, Ann. Sinun olisi aika herätä. Veljesikin tuli viime yönä kotiin. Uskon, että haluaisit tavata hänet heti kun hän ja Alina nousevat ylös'', Polly kuiski.

Photobucket

Koko aamu olikin sen jälkeen melkoista häslinkiä. Ann tutustui uudelleen veljeensä sekä tämän kihlattuun ja loppu päivä kuluikin sitten juhlia järjestellen. Kuudelta vieraat saapuivat ja väki kokoontui keittiöön katsomaan Ann'in kasvua kohti naimaikää.

Photobucket

Ann ei ollut samanlainen kuin sisarensa sekä hän ei alistunut maan tapoihin. Hän ei tahtonut pukeutua leninkiin vaan hankki itselleen siistin housupuvun, jota Polly katsoi paheksuen. Lisäksi hän leikkasi hiuksensa lyhyiksi etiketin vastaisesti. Muuten Ann on mitä kiltein ja hyväsydämisin lapsi. Hänestä kasvoi kaunis ja hänestä tulisi oiva morsian jollekin Cadelhill'in nuorukaiselle.

Photobucket

Polly jutteli sillä välin Julie Gentryn kanssa. Hän oli tutustunut naiseen Sally Formanin kautta ja tuli loistavasti toimeen Julien kanssa. Julie oli iloinen eikä katsonut nenän varttaan pitkin ketään, joka oli alemmassa säädyssä kun hän.

Photobucket

Sally taas jutteli Sophien kanssa ja kannusti tyttöä pakkaamaan jo tavaroitaan. Juhlien päätyttyä Sophien oli määrä lähteä Formaneiden mukaan kodistaan ja siirtyä asumaan heille. Sophie kertoikin Sallylle pakanneensa kaikki tavaransa ja kysyi saisiko ottaa Puken mukaansa.

Photobucket

Niin juhlat päättyivät ja Polly hyvästeli tyttärensä. Polly ja Henry katselivat kuistilta kuinka heidän tyttärensä käveli Formaneiden kanssa pois pihasta. Nyt heidän tyttärensä oli siirtynyt Formaneiden talouteen ja heiltä oli lentänyt yksi lapsistaan jo pesästä sekä toisen häät olisivat muutaman viikon kuluttua.

 

Tähän päättyi jälleen Lanejen perheen rooli tällä kierroksella. Seuraavaksi siirrymme jälleen Formaneiden luo, jonka lopussa Sophie muuttaa talon yhteen huoneeseen asumaan Puken kanssa.
Moni on kysellyt häistä ja sanonkin nyt, että neljännellä kierroksella saattekin sitten häitä kyllästymiseenne asti.

Nyt mitä parhainta syksynjatkoa kaikille ja laittakaapas kommentteja tulemaan jos vain ehditte/jaksatte. Ne kun piristäisivät päivääni ja saan lisää peli-intoa. Rakentavaa palautetta otetaan myös vastaan!

♥:llä Hattara