Hei vaan kaikki lukijani!

Kuten varmaan olette huomanneet niin uuden osan eteneminen ei juuri ole päässyt vauhtiin. Koulussa on nyt sellainen hulina näin ennen kesälomaa ja viimeiset suuret kokeet ovat vasta 27. päivä, jonka jälkeen minulla alkaakin sitten kesäloma. Kesä menee osittäin kesätöissä sekä kavereiden kanssa, mutta uskon aikaa liikenevän myös simsillekin;)

Photobucket

Mutta haluaisin nyt kysyä teiltä lukijoiltani mielipidettä tuleviin osiin. Poikien yliopistosta aion tehdä yhden extra osan, mutta sen jälkeen onkin sitten ongelmia miten järjestelen aatelisten osien tulon. Tässä olisi sitten teidän tarkoitus tulla mukaan kuvioihin ehdottamalla kummalla tavalla osat teen:

A.) Pelaan kolme/neljä päivää kulloisellakin perheellä ennen poikien muuttoa takaisin taloon ja kokoan niistä yhden osan (osassa olisi siis sekä Cadelinien, Cromptoneiden että Sinclairien elämää perijöiden ollessa yliopistossa). Sitten laittaisin perijöiden yliopisto extran ja sen jälkeen lopusta 7/6 päivästä teen jokaisella perheellä oman osan.

tai sitten

B.) Pelaan normaalisti jokaisella perheellä ensin niin, että perijät eivät ole alussa talossa, mutta muuttavat sitten takaisin asumaan ja osa pelataan sitten loppuun. Eli jokaisesta aatelisesta tulee oma kymmenen päivää sisältävä osansa. Ennen osia julkaisen perijöiden yliopisto extran.

A. idean hyvä puoli olisi se, että niin on helpompi saada sitten naiset mukaan osiin kun taas B. ideassa. Siinä Opal ja Odette joutuisisvat olemaan jonkin aikaa perhevalikossa ennen kuin saisin esimerkiksi siirrettyä juonen kannalta Opalin kuninkaallisille asumaan (välissähän olisi nimittäin Cromptonit). A. idean toteuttaminen taas on hiukan hankalampaa kun en ole siihen oikein keksinyt vielä hyvää tapaa sekä pelkään osien menevän sekaiseksi.

Mutta päätös on nyt teidän lukijoiden, joten jos haluat vaikuttaa tuleviin osiin niin kommentoi ihmeessä kumman tavan haluat!!

♥:llä Hattara

HUOM. Voitte ''äänestää'' myös sivussa olevaan kyselyyn...