Heipä hei vaan taas kaikille!

Ilmoittelevan vaan, että yhä täällä hengissä ollaan ja uusi osa valmistuu hitaasti mutta varmasti. Osassa on tosiaan kestänyt ihan johtuen ensinnäkin yllättävästä juonen käänteestä Cromptonien osassa, jonka ihan yllättäen keksin. Sen takia pitääkin hiukan tarkemmin suunnitella osan tapahtumat ja kuvaaminen on tämän vuoksi hidasta.

Toinen syy on myös se, että Lc Vihurituulen osien teko on nopeampaa ja siellä ilmestymistahti onkin ollut hiukan pikaisempaa. Myös RKC:n henkilöesittelyt ovat syöneet aikaa ja tuntuu, ettei ne meinaa ikinä valmistua (varmaan liian vaativa olen kuvien ja tekstien suhteen). Lisäksi olisi myös sukuhautojen päivitys edessä, mutta sen taidankin tehdä sitten kunhan pääsemme tämän kierroksen loppuun.

 

Photobucket

Odotellessa uutta osaa lukekaa toki osa 23. Perhe Cadelin, jos ette ole vielä ehtineet. Osaan pääsette klikkaamalla ylläolevaa kuvaa.

Photobucket

Jos olet kuitenkin lukenut jo ilmestyneet osat niin lukaiskaa myös Lc Vihurituulta, joka on nykyaikaan sijoittuva legacyni. Vihurituulen elämää pääset seuraamaan klikkaamalla kuvaa yläpuolella.

Jättäkäähän kommentteja osiin, jos ette ole vielä kommentoineet.

Ihanaa kevättä kaikille!

♥:llä Hattara