Hei lukijani,

Nyt tarvitsisin neuvoa henkilöltä, joka tietää koneista jotain. Jouduin lataamaan koneelleni kaikki simsit uudestaan, sillä kone ei suostunut avaamaan peliä :/ Noh, uudelleen latauksen jälkeenkin peli ei aukea. Uusin lisäri on tuo Kartano ja puutarha-kamasetti. Olen tarkistanut nettiturva-asetuksista, ettei siellä peli ole estossa, muttei ole.

Kone avaa pelin aina siihen pisteeseen, että heittää sen uuden klikkauskuvakkeen ''Pelaa'', mutta sitä klikattua ei peli ala latautua. Kokeilin ladattaessa pelejä sims peruspelillä niin silloin se pelin kyllä latasi :P En ymmärrä mikä tähän nyt siteen yhtäkkiä on tullut kun eihän tämä aikaisemmin tällaista ole tehnyt.

Kone kyllä aikaisemmin aina herjasi, että työpöydän värimalliksi on vaihdettu windows 7 värimalli tai jotain sellaista. Tällöin se kuitenkin antoi pelin aueta. Nyt se heittää kuitenkin tuon alatehtäväpalkin siniseksi ja yrittää käynnistää peliä, kone hurisee, hiljenee ja vaihtaa värimallin pois sinisestä eikä peli käynnistynyt.

Jos siis joku tietää mitä ihmettä minun pitäisi tehdä niin ottaisin mielelläni neuvoja vastaan. Olen aika tumpelo nimittäin koneiden kanssa :/