Heipä hei lukijani!

Aikaa on kulunut aivan liikaa edellisestä osasta. Simsissäni ilmeni ongelmia ynnä muuta mukavaa ja tällä hetkellä Cadelhillit majailevat vanhempieni koneella, jonka vuoksi uutta osaa en ole ehtinyt päivittelemään. Sen sijaan Lc Vihurituulessa ilmestyy hiukan tiuhempaan tahtiin osia ;)

Nyt kuitenkin päätin julkaista erään extra osan, jonka kuvat minulla on ollut koneella jo reilun vuoden verran. Tämän oli tarkoitus ilmestyä vasta tämän kierroksen jälkeen, mutta ongelmien vuoksi teenkin nyt poikkeuksen :)

Nyt päästään siis seuraamaan Ann Lanen elämää hänen muutettuaan pois Lanejen tontilta:

Photobucket

Annin päästyä yliopistolle oman elämän hallinta alkoi. Ann joutui itse tekemään itselleen sekä muille opiskelijoille ruoat ja huomasi sen olevan melkoista työtä. Onneksi kuitenkin Ann huomasi kehittyvänsä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi kokkaajaksi.

Photobucket

Yliopisto ei todellakaan ollut mitään ruusuilla tanssimista. Jos tahtoi pärjätä hyvin, oli myös opiskeltava kunnolla. Ann luki myöhälle iltaan asti oppikirjoja ja huomasi kauhukseen kolmannen vuoden syyslukukauden lopulla joutuneensa koeajalle huonojen arvosanojen tähden.

Photobucket

Onneksi Ann kuitenkin selvisi koeajasta ja sai jatkaa opiskeluaan. Puolen vuoden kuluttua keväällä Ann järjestelikin itselleen valmistujaisjuhlia. Hän oli valmistanut vierailleen salaattia, kalkkunaa ja hyytelöä. Kalkkunasta olikin tullut hänen bravuurinsa jo ensimmäisenä opiskeluvuonna.

Photobucket

Photobucket

Ann kutsui perheensä juhlimaan valmistumistaan sekä muutaman läheisen ystävän Cadelhillista. Tässäpä meidän yliopiston suorittanut neitokaisemme sitten onkin. Ann ei saanut aivan niin hyviä päättöarvosanoja kuin veljensä vaan suoritti yliopiston huimalla 3,4 keskiarvolla.

Photobucket

Tässä aikuiseksi kasvanut Ann matkustaa yliopistolta pois ja matka kohti Cadelhillin satamaa vasta alkoi. Satamassa Annia odotti laiva, joka kyyditsi hänet Corall-Islandille, jonne kesti kolme päivää laivalla. Ann olikin jo pienestä pitäen haaveillut asustavansa siellä ja nyt hän viimein sai tilaisuuden siihen.

Photobucket

Photobucket

Yliopistolla Ann oli tutustunut erääseen mieheen, Aleksiin. Aleksi kosi Annia heidän saavuttuaan saarelle ja rakennettuaan sinne talon.

Yön vaihduttua aamuksi Aleksi meni myös naimisiin Annin kanssa samaisena päivänä.

Photobucket

Ann ja Aleksi tulevat loistavasti toimeen ja saarella vallitsikin tasa-arvo miesten ja naisten välillä. Aleksi työskenteli merentutkimuksen parissa kun taas Ann oli avannut koulun paikallisille lapsille ja toimi siellä opettajattarena.

Photobucket

Avioliittoon kuului myös aviovelvollisuudet vaikka asuttiinkin kaukaisella saarella. Aleksi halusi itselleen lapsia ja samoin toivoi myös Ann. Joten puuhasta toimeen ja lapsen hankinta laitettiin aluilleen.

Photobucket

Kuukaudet vierähtivät ja Annin raskaus alkoi olla lopuillaan. Ann oli jäänyt lomalle töistäänkin ja vietti paljon aikaa makaillen kotonaan sekä puuhaillessaan ulkosalla.

Photobucket

Pian koittikin synnytys. Ann kesti kivun hyvin ja sai pyöräytettyä maailmaan esikoisensa. Pian tämän perään Ann sai toisenkin lapsen ja synnyttikin Aleksille kaksoset.

Photobucket

Kaksostytöt saivat yhteisen huoneen talon alakerrasta, sillä rahaa ei vielä ollut rakentaa yläkertaa. Tytöt saivat nimekseen Maria ja Margot. Ann hoiti tyttäriään hellästi ja rakasti heitä enemmän kuin mitään muuta maailmassa.

Photobucket

Photobucket

Ann vietti synnytyksen jälkeen paljon aikaa kotona. Hänellä ei ollut mikään kiire palata takaisin työelämään, joten kaksoset saivatkin äitinsä jakamattoman huomion.

Aleksi oli myös innoissaan kahdesta kauniista tyttärestään. Mies hoitikin lapsiaan heti töistä tullessaan, eikä laskenut lapsiaan hetkeksikään silmistään.

Photobucket

Vuodet vierivät ja kaksoset kasvoivat silmissä. Taaperot olivat koko saaren vanhusten silmäteriä ja saivatkin innokkaita hoitajia päivisin. Maria ja Margot olivat myös hyvin läheisiä keskenään ja leikkivät paljon yhdessä.

Photobucket

Maria ja Margot eivät pysyneet montaa vuotta taaperoina vaan kasvun päivät koittivat enemmin kuin Ann ja Aleksi olivat osanneet edes arvatakaan.

Photobucket

Pian tytöt aloittivat koulun ja alkoivat käydä päivittäin Ann'in mukana saaren ainoassa koulussa. Ann oli saanut opetettu tyttärensä jo aikaisemmin lukemaan ja tytöt olivatkin taitavia oppilaita koulussa verrattuna saaren alkuperäisasukkaisiin, joille oppiminen oli hiukan haastavampaa.

Photobucket

Photobucket

Tytöt leikkivät yhä yhdessä ja perheen ranta olikin oiva paikka rakentaa hiukkalinnoja. Iltaisin leikit jatkuivat sisällä olohuoneessa nukkekodin äärellä, jossa Ann ja Aleksi puuhasivat omia juttujaan vahtien samalla tyttäriään.

Photobucket

Päivittäin perhe pyrki syömään lounaan yhdessä. Usein Aleksi kuitenkin tuli kotiin vasta myöhään, joten Ann ja tytöt söivät päivällisen keskenään ja keskustelivat päivän mittaan tapahtuneista asioista.

Photobucket

Tytöt tulivat myös saaren muidenkin lapsien kanssa hyvin toimeen. Usein lapset olivat saaren alkuperäisväestöä, mutta silloin tällöin myös Cadelhillista tuli perheitä vierailemaan Coral-Islandilla, jolloin tytöillä oli mahdollisuus tutustua maan tapoihin.

Photobucket

Meren rannalla asumisessa oli hyvät puolensa, sillä lapset saivat päivät pitkät koulun jälkeen uida perheen rannassa. Ann istuskeli usein kirjaa lukien terassilla ja vahti tyttäriensä temmellystä vedessä.

Photobucket

Kun lapsille kertyi ikää enemmän, alkoi Ann'illa riittää aikaa myös omille puuhille. Nainen kiinnostui muiden sisarustensa tapaan maalaamisesta lisääntyneen vapaa-ajan myötä. Aleksi taas yleni kovaa vauhtia merentutkimus alallaan ja lueskeli iltaisin merenkäyntiä käsitteleviä kirjoja.

Photobucket

Photobucket

Vuodet vierivät ja kaksoset täyttivät vuosia. Tytöistä tuli hurmaavia teini-iän kynnyksellä olevia neitokaisia, jotka saivat monen paikallisen nuoren miehen päät kääntymään itseensä. Tytöt kuitenkin yhä viihtyivät yhdessä eivätkä jaksaneet tapella samojen poikien huomioista.

Tässäpä nyt oli tämä lyhyehkö extra osa. Kuvia ei paljoa ollut ja tekstiä yhtä vähän. Yritän nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa kuvata uudestaan tuota Cromptonien osaa :P

Hyvää kesää nyt kaikille ja laitelkaahan kommenttia!