Pitkästä aikaa lukijani. On kunut aivan liian pitkään edellisestä päivityksestä ja taukoa on tullut pidettyä Cadelhillista aivan liian kauan. Hyvä puoli tässä on se, että motivaatio peliä kohtaan on kasvanut huimasti.

Cadelhillin taukohan johtui kokonaan koneeni sims kansion sekoamisesta ja Cadelhillin pelitallennuksen häviämisestä. Olin ehtinyt pelata Cromptoneita jo parin päivän edestä. Nyt olen sitten vihdoin ja viimein ostanut sen ulkoisen kovalevyn ja pääsen kotona pelaamaan Cromptoneita uudestaan. Edelleen pitää pelata tuo 20 % uudestaan ja sehän on vähän syönyt tätä peli-intoa.

Cromptoneille olen kuitenkin keksinyt uuden ja itsenikin yllättäneen käänteen, jonka sitten saatte selville seuraavassa osassa. Osan teossa nyt kuitenkin varmasti vielä kestää ainakin pari viikkoa ellen nyt saa kunnon pelikohtausta ja jaksa pelata peliä monta tuntia putkeen (jota hiukan epäilen).

Kuitenkin tämän ilmoituksen idea siis oli, että pitkä odotuksenne on palkittu ja pian on luvassa jälleen viktoriaanisen ajan seikkailuja!

Hyvää viimeistä kesäkuukautta kaikille ja toivotaan vielä lämpöisiä päiviä tälle vuodelle!

♥:llä Hattara

1345738162_img-64186edf9ca7691364bc539ce

Ps. Lc Vihurituulen ilmestymistahti on edelleen tiheämpää, joten menkää ihmeessä pyörähtämään siellä jos kirjoitukseni kiinnostavat ;)