Hei taas kaikille! Sain nyt viimein kirjoitettua tämän toisen osan tekstit ja aikaiseksi laitettua tämän tänne nettiin. Toivoisin paljon kommentteja ja mielipiteitänne tarinan kulusta. Mutta nyt menkäämme kauppiasperhe Formaneiden pariin...

 

Photobucket

                                                           (65 kuvaa)

Photobucket

Lähellä Lanen perheen taloa sijaitsee kauppiasperhe Formaneiden koti. Sally Forman hoitaa puutarhaa miehensä Dickin kanssa ja he aikovatkin perustaa kaupan talonsa viereiseen rakennukseen. Sally toivoo kovasti lasta perheeseen, mutta Dick tahtoo ennemmin saada yrityksen aluilleen ja rahaa taloon.

Yrityksessään heillä on tarkoitus myydä vihanneksia ja hedelmiä sekä kalaa, jota Dick onkii heidän talonsa vieressä olevasta lammesta.

Photobucket

Sally on juuri istuttanut viisi tomaatintaimea ja kasteli niitä kun hän kuuli askeleita pihatieltä. Hän kääntyi katsomaan ja huomasi Henry Lanen tulleen heidän talonsa eteen katsoen mietteliäänä heidän oveaan. Sally jätti kastelukannun kiireesti maahan ja kiirehti sisälle, jotta voisi valmistaa ruokaa miehelleen ja tämän vieraalle.

Photobucket

Samaan aikaan Dick oli mennyt tervehtimään Henry Lanea. ''Mukavaa, että pääsitte käymään. Tulkaa toki peremmälle tutustumaan talooni. Vaimoni näyttääkin juuri alkaneen valmistamaan päivällistä, joten olet tervetullut syömään.'' Henry vastasi kutsuun myöntävästi ja astui peremmälle kaksikerroksiseen taloon.

Photobucket

Sally kuuli miesten kävelevän olohuoneeseen ja liikkui itse sulavasti keittiössä juosten hyllyltä toiselle etsien ruoka-aineksia. Hän pilkkoi paprikat kauniiksi kuutioiksi, teki juustosta sopivia viipaleita, jotta se sulaisi helpommin ja pilkkoessaan lihaa pienemmiksi paloiksi hän leikkasi vahingossa sormeensa veitsellä. ''Aih!'' Sally kiljahti ja katsoi haavaa, josta alkoi hiljalleen valua verta. Pettymys valtasi hänen mielensä ajatellessaan, ettei osannut edes kokata. Ehkei hänestä todellakaan ole äidiksi.

Photobucket

Dick oli pyytänyt Henryn pelaamaan shakkia samalla kun he odottaisivat Sallyn kutsuvan heidät pöytään. ''Kiitän todella paljon vaimoni maalauksesta. Maalaus on todella kaunis ja toivon, että olette valmiit maalaamaan tulevat lapsenikin'', Dick kehui Henryä.

''Totta kai olen valmis maalaamaan heti kun vain pyydätte uutta maalausta. Minulla ei tällä hetkellä ole uutta projektia meneillään, joten aikaa kyllä löytyy.'' Dick katsoi Henryä huvittuneena ja sanoi: ''No, mutta enhän ole maksanut sinulle vielä edellistäkään maalausta! Hoitakaamme nyt ainakin se ensin alta pois.''

Photobucket

Miesten keskustelu keskeytyi kun Sally käveli heidän pelinsä ääreen. ''Olisitteko jo valmiita siirtymään pöytään? Laitoin ateriaksi spagettia ja se on parhainta kun se on vielä kuumaa.'' Miehet katsoivat hetken toisiaan kunnes Dick totesi: ''Siirtykäämme nyt pöydän ääreen nauttimaan vaimoni herkullisesta ateriasta.''

Photobucket

Dick ja Henry istuutuivat pöytään ja Sally keräsi sillä välin lopun spagetin pois ja vei sen keittiöön. Samalla hän kuitenkin sanoi miehelleen ja vieraalleen: ''Käykö, että vien spagetin keittiöön? Jos tahdotte lisää, niin voitte ottaa sitä sitten itse keittiön tiskiltä. Siirtyisin itse nyt mielelläni olohuoneeseen lukemaan, jos sopii.'' Miehet nyökkäsivät myöntävästi ja uppoutuivat keskusteluun.

Photobucket

Sally käveli kirjahyllylle ja nosti alahyllyltä keittokirjan. Hän käveli sohvan ääreen ja istuutui sohvalle kirja sylissään. Hän tuijotti hetken kirjankantta ennen kuin aukaisi sen päättäväisenä ja alkoi lukea kirjaa tietäen, että hänestä vielä tulisi hyvä kokki!

Ilta alkoi jo hämärtää eivätkä miehet olleet liikkuneet minnekään ruokapöydän äärestä. Sally kuunteli miesten naurua hetken ennen kuin uskaltautui kävelemään

ruokailutilan puolelle. ''Poistuisin nyt yläkertaan. Huutakaa toki jos tarvitsette vielä jotain'', hän sanoi poistuen yläkertaan. Miesten keskustelunäänet katosivat sitä mukaa mitä ylemmäksi portaita hän nousi.

Photobucket

Sally käveli makuuhuoneen puolelle ja alkoi petaamaan sänkyä yksi asia mielessään. Tänään hän kyllä vihdoin saisi haluamansa. Hänen miehensä ei voisi sanoa hänelle ei tällä kertaa!

Photobucket

Samalla kun Sally puuhasteli yläkerrassa, olivat miehet siirtyneet takaisin olohuoneen puolelle. ''Mutta nyt minä maksan sinulle tuon vaimoni maalauksen'', Dick sanoi Henrylle ja alkoi etsiä oikeaa summaa rahaa. ''Tässä olisi nyt tästä maalauksesta 215 simoleonia.'' (Annoin Henrylle lahjaksi sen hintaisen tuotteen, mitä maalaus olisi maksanut jos sen olisi myynyt. Voin nyt sitten myydä tuon tavaran, jonka Dick antoi ja Lanet saavat varoihinsa 215 simoleonia)

Photobucket

Henry otti tyytyväisenä vastaan Dickin antaman summan ja ajatteli saavansa näin perheelleen ostettua talveksi edes hieman jauhoja leipää varten. Hän oli saanut maalauksella enemmän, mitä oli toivonut. Polly tulisi nyt olemaan huojentunut kun lapsien ei tarvitse nähdä nälkää.

Photobucket

Ylhäällä Dickin ja Sallyn makuuhuoneen yhteydessä olevassa vessassa Sally katsoi itseään peilistä. Hän näki itsessään naisen, jolla oli kaikkea; rakastava aviomies, turvallinen koti sekä yritys, joka tulisi varmasti pian kukoistamaan. Mutta silti hänen elämästään puuttui se, minkä eteen hän olisi valmis uhraamaan sen kaiken. Tänä yönä hän tulisi saamaan mieheltään sen, mitä hän niin kovasti tahtoo!

Photobucket

Tuleva lapsi mielessään Sally laski vettä ammeeseen ja laittoi veteen hajustettua saippuaa. Hän riisui vaatteensa ja laskeutui kuumaan veteen. ''Tänä yönä mieheni ei voi olla vastustamatta minua. Hän ei ole liian väsynyt, jotta joutuisi rupeamaan nukkumaan heti, eikä tarpeeksi nälissään ettei pystyisi keskittymään vain minuun.'' Sally ajatteli onnellisena hieroessaan saippuaa käsivarteensa.

Photobucket

Ammeesta noustuaan hän käveli pukuhuoneeseen ja pukeutui puhtaaseen alusasuun. Hän laittoi hiuksensa vielä kiinni nauhalla ja tarkisti vaatelipaston viereisestä peilistä, että kaikki oli kohdallaan. Nyt enää puuttui Dick.

Photobucket

Sally käveli sängyn ääreen ja heittäytyi vuoteelle odottamaan miestään. Hän katseli makuuhuonettaan ja muisteli, kuinka oli menettänyt pari vuotta sitten hääyönään neitsyytensä miehelleen. Hän oli ollut sinä yönä maailman onnellisin nainen ja huomasi rakastavansa miestään aivan yhtä paljon kuin silloinkin.

Viimein alakerrasta kuuluvat äänet kertoivat Dickin hyvästelevän Henryn ja askeleet portaissa saivat Sallyn äkkiä etsimään itselleen viettelempää asentoa vuoteelta.

Photobucket

''Hei raskas. Joko Henry Lane lähti?'' Sallyn mairea ääni kysyi. Dick katsoi vaimoaan hymyillen ja sanoi: ''Jos ei olisi lähtenyt, niin nyt viimeistään kävisin hyvästelemässä hänet''. Dick käveli vuoteen ääreen ja heittäytyi vaimonsa viereen katsoen tämän povea, joka kohoili Sallyn hengittäessä tasaiseen tahtiin.

Photobucket

Sally veti miehensä itseään vasten ja Dick tarttui Sallya vyötäisiltä hyväillen hellästi samalla naisen takamusta. ''Rakas... Emmekö nyt vihdoin voisi yrittää ihan sitä lasta?'', Sally kuiskasi miehelleen venytellen sanojen pituutta samalla hyväillen huulillaan miehensä korvaa. Dick vain murahti vastaukseksi ja samassa Sally tiesi, että sai viimein tahtonsa läpi!

Photobucket

Viimein parin tunnin päästä Sally veti tyynyä päänsä alle ja Dick vetäytyi ylemmäs vuoteelle peitteen alta. ''Rakas, olen aivan puhki! Ihan sinun puolestasi toivon, että onnistuimme saamaan lapsen, sillä en taida kyetä tekemään mitään vähään aikaan'', Dick nauroi uupuneena.

Photobucket

''Hyvää yötä rakas'' Sally sanoi miehelleen, joka käänsi kylkeään ja alkoi nukkumaan väsyneenä. Dick ei sanonut mitään, sillä hän nukahti saman tien ja Sally hivuttautui hymynkare huulillaan miestään vasten. Toisiinsa kietoutuneina Sally ja Dick vaipuivat uneen.

                                                                      * * *

Photobucket

Aamulla Sally istui jo aamiaispöydässä kun Dick raahautui pöytään. "Huomenta", Sally sanoi pirteänä. Dick katsoi Sallya hetken ennen kuin tajusi, että hänelle puhutaan. ''Huomenta... Miten kauan oikein olet ollut ylhäällä?'', Dick kysyi hämmentyneenä. ''En kovin kauaa. Sen, että aamiaista ehdin laittaa meille'', Sally vastasi iloisesti.

Photobucket

Syötyään aamiaisen Dick lähti kitkemään rikkaruohot tomaateista. Hän työskenteli ripeään tahtiin ajatellen voivansa kalastaa hieman ennen kuin alkaisi tekemään muita päivän askareita.

Photobucket

Kitkettyään puutarhasta kaikki ylimääräiset ruohot, Dick kävi hakemassa takin päälleen ja meni sitten vasta takaisin ulos. Heitettyään ongenkoukun matoineen veteen ei Dickin tarvinnut kauaa toimettomana seistä kun jo hän tunsi jonkin nykivän ongen toisesta päässä. Nyhtäistyään nopeasti mutta varmasti kalan ylös, hän tuijotti saalistaan tyytyväisenä ja laittoi kalan koriin heittäen koukun uudelleen veteen.

Photobucket

 

 

Päivä kului nopeasti eikä Dick käynyt sisällä kuin syömässä. Takin hän oli jättänyt jo sisälle, mutta palasi silti takaisin lammen ääreen onkimaan. Sally katsoi nukkumaan mennessään ulos ikkunasta ajatellen, että hänen miehensä alkoi nyt toden teolla kalastaa heille rahaa pöytään. Pian hän avaisi yrityksensä ovetkin.

                               

                                                                     *   *   *

Photobucket

Muutaman viikon kuluttua Sally heräsi keskellä yötä ja huomasi vatsansa kasvaneen. Hän odotti viimein lasta. Tätä hän oli toivonut pitkään ja odotti jo nyt lapsensa syntymää innolla.

 

Photobucket

Dick sattui tulemaan juuri sisään onkimasta kun hän huomasi vaimonsa jalkeilla. ''Rakas, onko jokin hätänä kun olet vielä ylhäällä?'' Dick kysyi huolestuneena. ''Ei tietenkään ole. Heräsin vain yhtäkkiä ja huomasin, että taidan odottaa meille esikoista'', Sally sanoi peläten hieman miehensä reaktiota.

Photobucket

Sallyn ei olisi tarvinnut pelätä miten Dick reagoi, sillä pian miehen kasvoille nousi hymy ja hän alkoi leperrellä vaimonsa vatsalle iloisena. Sally huokaisi huojentuneena ja nauroi miehellensä, joka höpötti hänen vatsalleen.

                                                                   * * *

Photobucket

Aamulla Polly Lane tuli käymään Formaneiden luona. Sally kiirehti äkkiä tervehtimään rakasta ystäväänsä, jota ei ollut nähnyt aikoihin, sillä heillä molemmilla oli kiireitä kotonaan. Polly oli juuri synnyttänyt toisen lapsensa ja Sallyn nyt täytyi auttaa miestään yrityksen pystyttämisessä.

Photobucket

''Ihana nähdä sinua'', Sally sanoi halaten Pollya tiukasti. ''Kuin myös sinua'', Polly vastasi ystävättärelleen. ''Tule ihmeessä sisälle istumaan kanssani. Voimme jutella paremmin sisällä istuen kuin täällä pihalla seisten'', Sally esitti kutsun ja Polly seurasi ystäväänsä sisälle taloon.

Photobucket

Naiset siirtyivät olohuoneeseen istumaan ja alkoivat vaihtamaan kuulumisiaan. ''Sinä siis odotat lasta. Ihana kuulla varsinkin kun tiedän kuinka kauan olet halunnut lasta'', Polly sanoi iloisena ystävänsä puolesta. ''Niin, varsinkin kun Dickin reaktio oli myönteinen. Hänkin näyttää odottavan lasta innolla. Toivon vain, että se on poika, jotta Dick olisi vielä onnellisempi'', Sally sanoi Pollylle.

Photobucket

Naiset juttelivat hetken kunnes Polly päätti mennä pihalle onkimaan Dickin kanssa ja kertomaan tälle miehensä terveiset. Dick kuunteli innostuneena, mitä Polly kertoi miehensä uudesta projektista sekä kuinka Gregistä oli kasvamassa iso ja reipas poika pikkusiskolleen.

Photobucket

Sally käveli kuistille ja katsoi miestään ja parasta ystäväänsä hymyillen. ''Menen tästä nukkumaan kun lapsi väsyttää sen verran paljon. Pidäthän sitten seuraa Pollylle Dick?'' Sally huusi miehelleen ja ystävättärelleen. Dick huusi myönteisen vastauksen ja Sally käveli yläkertaan ja heittäytyi vuoteelle nukkumaan.

Photobucket

Dick taas vei Pollyn katsomaan heidän pientä puutarhaansa ja kertoi kuinka tuholaiset olivat yrittäneet tuhota koko heidän tomaatti sadon ja kuinka hän oli joutunut tappelemaan niiden kanssa usean päivän ajan. Polly nauroi Dickin tarinalle ja Dick katsoi naista hennosti hymyillen.

Photobucket

Dick ei tiennyt mikä häneen meni, ehkä se johtui tähdistä ja kuusta, mutta hän katsoi Pollya syvälle silmiin ja kuiskasi: ''Arvaatko ollenkaan, kuinka kaunis sinä oikein olet?'' Polly katsoi hetken hämillään miestä, mutta vastasi pian: ''Kiitos paljon''. Polly hymyili Dickille lempeästi.

Photobucket

Dick tuli hieman lähemmäksi Pollya ja sanoi: ''Tuota voin hieroa hartioitasi hieman jos haluat?'' Polly meni hämilleen ja kieltäytyi hienovaraisesti miehen yrityksestä. Eihän se sopisi, että vieras mies koskisi häneen.

Photobucket

''Anteeksi minun ei ollut tarkoitus ehdottaa mitään sopimatonta'', Dick sanoi nopeasti. ''Ethän sinä nyt vain ole loukkaantunut minulle?'' Polly pudisti päätään ja sanoi: ''En tietenkään ole, mutta minun täytynee nyt lähteä kotiin kun on jo näin myöhäkin.'' Sen sanottuaan Polly käveli portista pihatielle ja lähti kävelemään kotiaan kohden. Dick katsoi naisen perään hämmentyneenä ja lähti kävelemään itse kohti makuuhuonetta.

Photobucket

Vuoteella häntä odotti outo näky, sillä Sally oli vuoteella hereille ulkovaatteet päällään. ''Rakas, miksi sinä olet hereillä ja vielä ulkovaatteissa?'' Sally katsoi miestään ja vastasi: ''Heräsin ja huomasin, että olen aivan jäässä. Minun oli pakko käydä pukemassa takki päälleni, mutten sitten saanutkaan enää unta.'' Dick katsoi hymyillen vaimoaan ja sanoi: ''Minä tiedän kyllä mikä lämmittää ja saa sinut pian uneen...''

Photobucket

Pian Sally ja Dick kaivautuivat molemmat peitteen alta ylös ja vetivät tyynyt pään alle. Pian molemmat olivatkin jo sikeässä unessa ja Sally ajatellen miestään ja Dick Pollya.

                                                                        * * *

Photobucket

Aamulla Dick heräsi varhain ja nousi pois vaimonsa vierestä. Hän oli nukkunut levottomasti, sillä Polly oli ollut hänen unissaan jatkuvasti. Miksi hän oli nähnyt unta vaimonsa parhaasta kaverista ja miksi hän tunsi vetoa juuri Pollyyn?

Photobucket

Dick meni pihalle katsomaan tomaatteja ja palattuaan sisälle hän huomasi Sallyn istuvan ruokapöydän ääressä syöden aamupalaa. Dick liittyi vaimonsa seuraan ja he keskustelivat lastenhuoneen sisustamisesta. Kehtoa ei ollut vielä ostettu ja lapsi syntyisi minä hetkenä hyvänsä.

Photobucket

Dick ja Sally siirtyivät aamiaisen jälkeen pihalle onkimaan ja keskustelu jatkui edelleen lastenhuoneessa. Dick yritti samalla saada ajatuksensa pois Pollyn punaisista hiuksista ja pisamaisesta ihosta.

Photobucket

''Taidan kokeilla kalastamista istualleen'', Sally sanoi miehelleen hieroen ensin selkäänsä ja vaipuen sitten istualleen maahan. Vauva alkoi painaa jo niin paljon, että seisominen alkoi käydä raskaaksi.

Photobucket

Dick sai viimein avattua yrityksen ja poistui kalastamasta jättäen vaimonsa jatkamaan puuhaa. Hän itse siirtyi palvelemaan asiakkaitaan ja kaupittelemaan tuoretta kalaa.

Photobucket

Dickin hoitaessa kauppaa alkoivat Sallyn synnytyspoltot. Sally kiljui miestään, mutta tämä ei kuullut häntä sisälle yritykseen asti. Sally joutui kestämään yksin koko synnytyksen ja pelkäämään, että kaatuisi kivun takia viereiseen lampeen.

Photobucket

Viimein hän sai ponnistettua viimeisen kerran ja tunsi kuinka kipu helpottui viimein.

Photobucket

Pian hän piteli sylissään pientä poikalasta, joka muistutti hyvin paljon hänen miestään. Nyt ylpeänä äitinä hän katsoi lastaan ja tunsi, kuinka pienen pojan sydän läpätti hänen rintaansa vasten.

Photobucket

Myös Dick oli onnellinen esikoispojastaan ja tulevasta perijästään. Hän oli suunnitellut jo pojan tulevaisuutta jonkin verran ja tiesi, että poika tulisi jatkamaan hänen yritystään. Aviopuoliso ehdokaskin tälle jo olisi, enää tarvitsisi keskustella asiasta vain Lanen perheen kanssa.

Photobucket

Henry tuli vierailulle ja piti pitkän luennon ystävälleen lasten hoidosta. Hän kertoi, että työn takia ei saisi laiminlyödä lasta, mutta pitäisi silti paiskia kovasti töitä, jottei kuitenkaan tarvitsisi nähdä nälkää.

Photobucket

Dick otti ystävänsä neuvosta opikseen ja alkoi paiskimaan kovasti töitä yrityksessään. Ensimmäisen asiakkaan palvelu oli hankalaa, sillä kassakoneen nappulat eivät olleet vielä kovinkaan tuttuja. Mutta kun rahat kilahtivat sisälle kassaan, tunsi Dick suurta ylpeyttä, sillä ne olivat ensimmäiset tienatut rahat!

Photobucket

Sally auttoi miestään lastenhoidon yhteydessä sen minkä ehti. Hän täytti usein tiskit uusilla kaloilla samalla kun Dick kauppasi asiakkailleen kalaa ostettavaksi. Dickin ja Sallyn yhteistyö sujui moitteettomasti ja kalat menivät kaupaksi ennätysvauhtia.

                                                                        * * *

Photobucket

Eräänä päivänä kauppaan asteli Cadelhillin toisen aatelisperheen rouva. Dick yritti myydä tälle kalaa, mutta nainen vastasi hänelle töykeästi: ''Anteeksi, mutta voisiko vaimosi palvella minua. En nimittäin voi puhua miehen kanssa, joka on vielä alemmasta säädystä kuin minä.'' Dick katsoi hämmentyneenä naista, mutta kutsui pian vaimonsa palvelemaan naista.

Photobucket

Sally esitteli hänelle mielellään heidän kaikki kala vaihtoehdot ja näytti vielä varaston puolelta vastaongittuja kaloja.

Photobucket

Rouva Cadelin osti heiltä kolme suurta kalaa ja antoi Sallylle vielä mahtavat bonukset tämän palvellessaan häntä niin hyvin. Dick katsoi vierestä vaimoaan ylpeänä ja tiesi, että Sallya tultaisiin tarvitsemaan vielä useaan otteeseen yrityksessä.

                                                                 * * *

Photobucket

Viimein koitti pikku Tommyn syntymäpäivätkin. Synttäreitä juhlistettiin vain perheen kesken työ- ja vapaa-aikakiireiden takia. Sally piteli poikaansa hellästi sylissään ja puhalsi kynttilät sammuksiin Dickin katsoessa hellästi vaimoaan ja poikaansa vierestä.

Photobucket

Sally piteli kasvanutta Tommya tiukasti sylissään ja vei pienen poikansa kohti yläkerran peiliä kummastellen samalla mistä ihmeestä poika sai itselleen tuon kumman hatun päähänsä.

Photobucket

Tommysta kasvoi vilkas taapero ja vanhemmat päättivät viimein kutsua Lanet vierailulle. Nyt olisi korkea aika ehdottaa Lanejen pienen tyttären Sophien sekä Tommyn avioliittoa. Vaikka molemmat lapset ovat vasta taaperoita, on liitosta hyvä sopia jo nyt. Ainakin perheiden väliset suhteet saadaan pidettyä näin hyvinä.

Photobucket

Sally opetti Tommya kävelemään ennen vieraiden tuloa. Poika opetteli innoissaan askelien ottoa vaikka sitten pitäen äitinsä käsistä lujasti kiinni. Kävelyopetuksen keskeytti koputus, joka kertoi Henryn ja Pollyn saapuneen heille.

Photobucket

Lanet ja Formanit kokoontuivat olohuoneeseen keskustelemaan lapsiensa naittamisesta keskenään. ''Jos Sophielle on jo valmiiksi valittu sulhanen se helpottaa huomattavasti meidän elämäämme kun ei tarvitse etsiä hänelle naimaiässä sopivaa puolisoa'', Henry vastasi Dickin ehdotukseen.

Kun asia oli vihdoin sovittu, alkoivat aikuiset jutella muistakin asioista. Dick kuitenkin nousi pian ylös ja lähti kävelemään kohti kuistia. Ennen lähtöään hän kuitenkin katsoi merkitsevästi Pollya silmiin.

Photobucket

''Anteeksi, mutta haittaisiko hirveästi jos kävisin pikaisesti pihallanne?'', Polly kysyi Sallylta pikaisesti. Sally katsoi ystävätärtään ja vastasi, ettei pistäisi pahakseen. Hän voisi varmasti jutella Henryn kanssa tämän uusista maalauksista.

Photobucket

Kuistilla Dick odotti jo malttamattomana tulisiko Polly ollenkaan ulkona käymään. Pian hän kuitenkin huomasi oven avautuvan ja Pollyn astuvan kuistille. ''Halusitko puhua kanssani jostain?'' Polly kysyi mieheltä hymyillen ystävällisesti.

Photobucket

''Haluaisin puhua kanssasi viime kerrasta kun juttelimme kahdestaan puutarhassani'', Dick vastasi astuen lähemmäksi naista. ''Voi, älä puhu siitä mitään. Unohda jo koko asia. Emme olisi saaneet olla kahdestaan niin myöhään illalla. Ole kiltti äläkä enää puhu asiasta minulle'', Polly vastasi peläten miehensä tai Sallyn kuulevan heidän keskustelun.

Photobucket

Ilta hämärtyi samalla ja Dick astui vielä lähemmäksi Pollya. Polly vaihtoi kiireesti paikkaa, mutta pysähtyi kuullessaan Dickin äänen. ''Tiedäthän, että olet edelleen kaunis. Katso kuinka tähdetkin loistavat kirkkaasti tuoden punertavan hohteen hiuksiisi'', Dick kuiskaili Pollylle hiljaa saaden naisen kuuntelemaan lumoutuneena.

Photobucket

Ennen kuin kumpikaan tiesi mitä tapahtui, vetäisi Dick Pollyn halaukseen ja he seisoivat kahdestaan toisiinsa kietoutuneina tähtitaivaan alla. Polly kuuli oman sydämensä hakkaavan lujaa sekä Dickin sydämen pamppailevan rintaansa vasten.

Photobucket

Polly alkoi vetäytymään Dickistä pois, mutta samalla heidän katseensa kohtasivat. Polly katsoi syvälle Dickin tummiin silmiin ja heidän huulet kohtasivat. Polly antoi Dickin suudella häntä hellästi ja huomasi pian vastaavan itsekin suudelmaan. Hän tahtoi Dickiä kovasti ja toivoi voivansa näin täyttää tyhjyyden, joka yritti ottaa valtaa hänen kehossaan.

                                                                      * * *

Photobucket

Pian heidän täytyi kuitenkin vetäytyä sisälle, sillä Henry huusi Pollya tulemaan. Oli aika lähteä kotiin lasten luokse. Polly halasi nopeasti Sallya ja poistui pimenevään yöhön kiittäen vieraanvaraisuudesta. Henry halasi nopeasti vielä Dickiä ja kiirehti vaimonsa perään.

Photobucket

Vieraiden lähdettyä Formanit menivät olohuoneeseen istuskelemaan. Dick istuutui sohvalle katsoen vaimonsa opettavan Tommya puhumaan. Dick kuitenkin ajatteli koko ajan Pollya ja naisen täyteläisiä huulia. Mitä hän olikaan mennyt tekemään? Hän oli sotkenut täydellisesti sekä Pollyn, että oman avioliittonsa!

 

Ensi osassa siirrymme toiseen aatelisperheeseen ja näimmekin jo perheen rouvan Formaneiden kaupassa. Mutta nyt jättäkääpäs kommenttia niin kirjoitusintoni lisääntyy;D