Hei taas lukijani!

Syksy on taas vierähtänyt käyntiin kiireineen. Sain viimein tämänkin laitettua tänne esille (ilman oikolukua tosin), jotta edes jotain täälläkin tapahtuisi :D

Laneja olen pelannut nyt yhden vuodenajan ja annankin teidän nyt päättää, että tuleeko osasta nyt lyhempi vai pelaanko vielä yhden vuodenajan?
Mutta nyt osan kimppuun!

 

Photobucket

                                                 (24. kuvaa)

Photobucket

Lawrencen ja Opalin avioliitto ei perustunut rakkaudelle toisin kun monien muiden. He olivat olleet pitkään ystäviä ja nyt he joutuivat aloittamaan yhteisen elämän kahdestaan. Molemmat olivat ensimmäisenä yhteisenä yönään, hääyönään, hermostuneita ja jännittyneitä. Lawrence ja Opal kuitenkin ymmärsivät, että heidän oli saatava perijä sukuun samalla tavalla kuin muutkin. Ja ehkäpä heidän avioliittonsa onnistuisi, sillä he sentään välittivät toisistaan suuresti jos eivät rakastaneetkaan palavasti.

Photobucket

Pian kuitenkin Odette tuli katsomaan vasta nainutta sisartaan. ''Vai, että tällaisessa asunnossa se Sinclairin herttuatar asuukaan'', Odette naurahti ja katseli ympärilleen. ''Teidän kaupunkiasuntonne on todella hurmaava'', nainen jatkoi. ''Ihanaa, että tulit käymään'', Opal sanoi ja halasi sisartaan.

Photobucket

''Täällähän tämä sinun uusi tulokkaasikin asustaa'', Opal nauroi ja silitteli sisarensa vatsaa nauraen. ''Kunpa minäkin saisin esikoiseni piakkoin, niin lapset saisivat toisistaan leikkikaverin'', Opal huokaisi ja vetäytyi seisomaan suoraan.

Photobucket

Pian Opalin toiveeseen vastattiin. Hän alkoi parin viikon päästä Odetten tapaamisesta voida aamuisin pahoin ja pian lääkäri hänelle ilmoittikin naisen odottavan lasta. Opal hoiti yhä raskauden aikanakin arkiaskareita, kuten ruuan valmistusta, sillä heillä ei ollut vielä tarpeeksi rahaa palkata sisäkköä. Kuningas oli antanut sievoisen summan lahjaksi, mutta siitä suurin osa kului heidän asuntonsa ylläpitoon.

Photobucket

Opal piti raskaudenkin aikana huolta ulkonäöstään. Hän kilpaili edelleen mielessään Eleanoria vastaan, sillä nainen oli loukannut häntä syvästi. Hän tahtoi tehdä kaikkensa, jotta olisi parempi kuin tämä. Nainenhan oli vienyt hänen rakkautensa ja täten hän oli myös menettänyt parhaan ystävänsä.

Photobucket

Lawrence oli innoissaan syntyvästä lapsesta. Opalin vatsa kasvoi jatkuvasti ja Lawrence kävi päivittäin kokeilemassa vaimonsa vatsaa. ''Se potkaisi! Opal kulta, meidän vauvamme potkaisi!'', Lawrence huudahti yhtenä päivänä kosketettuaan vaimonsa vatsaa.

Photobucket

Photobucket

Kuukaudet vierivät ja pian oli heidän esikoisensa syntymän aika. Opalin synnytys oli raskas ja erittäin kivulias. Lawrence kuitenkin onnistui olemaan rauhallisena ja tukea vaimoaan hellästi läpi koko synnytyksen.

Pian Opalin käsivarsilla lepäilikin heidän perillisensä, pienen pieni poikavauva. Heidän esikoisensa sai nimekseen Esmond.

Photobucket

Photobucket

Lawrence laski pienokaisen hellävaroin kehtoon. Opal seisoi vierestä ja katseli miestään ja lastaan hellästi. Opal alkoi viimein ymmärtää, että oli tässä avioliitossa hyvääkin. Ilman Lawrencea hän ei olisi koskaan saanut Esmondia.

''Opal, saimme aikaiseksi kauniin pienokaisen'', Lawrence sanoi ja vetäisi vaimonsa lähelleen. ''Niin me saimme'', Opal kuiskasi ja suuteli hellästi miestään.

Photobucket

Pian pari alkoi haaveilla jo toisesta lapsesta. Esmond tarvitsisi pian leikkitoverin ja vanhemmatkin tahtoivat toisen lapsen, jota hemmotella. Niinpä sitä käytiin tuumasta toimeen ja toista lasta alettiin yrittää.

Photobucket

Photobucket

Aika kului kuin siivillä ja pian olikin jo Esmondin 1-vuotis syntymäpäivät. Vieraita kutsuttiin taloon ja tietenkin myös kuninkaalliset tulivat linnaan. Opal tervehti onnellisena talon emäntänä vieraitaan kunnes näki Williamin seisovan lähellään. Opal ei ollut nähnyt miestä aikoihin ja hänen sydämensä hypähti onnesta.

Opal vetäisi syvään henkeä ja käveli Williamin luo. ''Ihanaa, että pääsitte tulemaan'', Opal sanoi rauhallisena ja halasi prinssiä. ''Kiitos paljon. Emme olisi jättäneet perijäsi syntymäpäiviä mistään hinnasta väliin'', William sanoi hymyillen.

Photobucket

Photobucket

Lawrence nosti Esmondin syliinsä ja kantoi poikansa kakun ääreen kun kaikki juhlavieraat olivat saapuneet paikalle. Hän tuijotti vakavana kakkua ja mietti, kuinka elämä olisi ollut erilaista jos he olisivat Opalin kanssa naineet eri ihmiset.

Nyt ei kuitenkaan ollut aika murehtia sellaista, mitä ei tapahtunut. Tämä oli heidän poikansa syntymäpäivä ja nyt olisi pojan aika kasvaa.

Photobucket

Vieraat ottivat kaikki herkullista kakkua ja kerääntyivät pöydän äärelle syömään. Opal yritti emäntänä viritellä keskustelua ylle, mutta Opalin ja Eleanorin hiukan kireät välit eivät oikein parantaneet juhlavieraiden hilpeyttä.

Photobucket

''Kiitos, että tulit juhlimme'', Opal kiitti veljeään. ''Tottahan toki minä nyt sisareni lapsen syntymäpäiville tulen. Sinä olet sittenkin kunnon vaimo kun onnistuit synnyttämään ensimmäisellä kerralla jo pojan'', Charley onnitteli ja vilkaisi katkerana Megiä sekä toista sisartaan Odettea. Molemmat kun olivat onnistuneet saattamaan ensimmäisellä kerralla maailmaan vain tytön.

Photobucket

Lawrence piteli mielellään pientä mustahiuksista poikaansa sylissään. Pikkuisesta oli kasvanut oikein suloinen taapero, joka tiesi mitä halusi. ''Sinä taidat pistää maan naiset sekaisin, kunhan vanhemmaksi kasvat'', Lawrence nauroi heittäessään pienokaisen ilmaan kuunnellessa samalla tämän iloista kiljuntaa.

Photobucket

Esmond on erittäin suloinen taapero. Poika innostui kaikesta mitä vain käsiinsä sai. Varsinkin hän rakasti soitintaan ja sen pimpelipom musiikki oli pojalle mieleen. Lawrence ja Opal vitsailivatkin usein siitä, että heidän pikkuisesta tulisi luultavasti muusikko.

Photobucket

Opal rakasti lastaan syvästi. Hän laittoi pikku Esmondin aamuisin päiväunille kun muut vasta heräilivät, sillä poika tahtoi nousta usein aamulla jo aikaisin ylös.

Photobucket

Opal odotti viimein toista lastaan. Hän oli jo alkanut pelätä, että jäisikö Esmond hänen ainoakseen, sillä vaikka he kuinka olivat yrittäneet, ei pienokaista ollut kuulunut. Esmond ei vielä ymmärtänyt tulokkaasta mitään, vaikka Opal kertoikin pojalleen tulevasta sisaruksesta aamiaispöydässä.

Photobucket

Opal ja Esmond leikkivät yhdessä päivisin samalla kun Lawrence kävi töissä. Lastenhoitajaakaan taloon ei ollut vielä palkattu, joten Opalin tehtäväksi jäi lasten hoitaminen ja viihdyttäminen päivisin.

Photobucket

Photobucket

Opal oli raskautensa aikana hyvin väsynyt. Hän joutui hoitamaan taloutta, laittamaan ruokaa koko perheelle, vahtimaan Esmondia sekä vielä kantamaan uutta tulokasta kohdussaan.

Pian kuitenkin uuden pienokaisen syntymä käynnistyi. Synnytys oli yhtä kivulias ja vaikeampikin kuin edellinen. Opal uskoi sen johtuvan kaikesta siitä työnmäärästä, minkä hän oli joutunut tekemään raskautensa aikana.

Photobucket

Pian Opal kuitenkin ojensi pienen tyttövauvan Lawrencen syliin. ''Antaisimmeko tytölle nimeksi Elena?'', Lawrence kysyi ottaessaan hellästi tyttärensä syliin. ''Elena olisi ihana nimi'', Opal vastasi miehelleen onnellisena.

Photobucket

Photobucket

Niinpä pienokaisesta tulisi Elena. Elenalle oli periytynyt isänsä vaalea ihonväri toisin kuin veljelleen Esmondille. Molemmilla lapsilla kuitenkin oli Opalin mustat hiukset.

Elämä Cadletownissa sujui rauhalliseen tahtiin. Opal ja Lawrence olivat hyväksyneet sen, etteivät tulisi koskaan rakastamaan toisiaan palavasti vaan olisivat enemmänkin kavereita, joilla on yhteinen perhe. Enemmänkin he sitten antoivat rakkautta kahdelle pienokaiselleen, jotka merkitsivät molemmille enemmän kuin mikään muu tässä maailmassa.

Photobucket

Photobucket

Pian oli jälleen perheessä syntymäpäivät. Tänään Esmond täyttäisi viisi ja Elena yhden vuoden. Kuningas kantoi pientä tyttöä mielellään sylissään kohti syntymäpäivä kakkua.

Esmond kasvoi reippaana poikana kouluikäiseksi ja juhlavieraat katsoivat hymyillen reipasta poikaa, joka kiirehti ensitöikseen leikkaamaan ison palan herkullista kakkua.

Photobucket

Pian Esmondin kasvun jälkeen Lawrence alkoi suunnitella jo poikansa koulutusta. Hän soitti erään koulun johtajalle, joka tuli ensitöikseen keskustelemaan päivälliselle heidän luokseen. Vieraillun päätteeksi johtaja vannotti, että kunhan Esmond tuosta vielä hiukan kasvaisi, olisi pojalla paikka heidän oppilaitoksessaan.

Photobucket

Photobucket

Esmond touhusi päivisin niin paljon, että iltaisin poika oli aivan naatti. Hän nukahti pian sikeään uneen ja Lawrencen tai Opalin oli usein käytävä peittelemässä poikansa, joka unohti usein laittaa täkin päälleen.

Elenasta oli kasvanut myös herttainen taapero. Tyttö oli hiukan rasavillimpi kuin veljensä eikä nukahtanut heti kehtoonsa.

Elämä Sinclaireilla sujui tällä hetkellä rauhalliseen tahtiin. Saa nähdä mitä elämä tuo vielä tullessaan ja vaikuttaako Opalin katkeruus Eleanoria kohtaan yhä heidän elämissään.

Tässä nyt olisi tämä ekstra. Ei kovin pitkä, mutta toivottavasti rauhoitti teitä Oåalin faneja. Perheestä kuullaan varmasti vielä lisääkin ja pelailen heistä teille jälleen uuden osan sitten ;) (Katsellaan tulisiko heistä aina joka kierroksella yksi osa. Ehkä vaan ei yhtä pitkää kuin muista).
Ja kommentoikaahan niin motivaatiota tulisi!